Hemmet

Hemmet

I kategorin Hemmet hittar du saker som gör ditt hem till en trevligare plats, som till exempel stegar till sovsalar eller eldstäder.

i vår hemsidas Hemmet - sektion har du tillbehör för att utrusta ditt hem med de bästa faciliteterna. Från element till att njuta av friluftslivet som spa, mattor och uppblåsbara båtar. Även element för njutning inuti, till exempel infällbara trappor för vindar eller vedspisar.

Hem-, spa- och friluftslivetstillbehör

För hemmet erbjuder vi dig en serie utrustning som ger dig möjlighet att njuta av ditt hem ännu mer. Vi har en komplett serie spa där du kan hitta från den mest ekonomiska utrustningen som uppblåsbara spa till Gre's spana, som har de högsta fördelarna.


Hemmet


VI har också en friluftsliv-produktkatalog med poolmattor och uppblåsbara båtar som ska ger oss njutningens gåva i fritid. För hemmets inre har det från de bekväma och alltid praktiska möblerna till uppblåsbara madrasserna därigenom de kompletta infällbara stegarna för att nå vindarna, och som knappast tar plats, eller de alltid användbara vedspisarna.

Span medger oss gör att vi kan ha avkopplande bad i vårt hus och användas både husets ute och inne. Dessa har hydraulsystem med jet- och vattenstrålar som ger oss ett bubbelbad. I de mer avancerade modellerna har de värmesystem för att uppnå en behaglig vattentemperatur. Det finns olika storlekar som gör att du kan ha fler eller färre platser att njuta av dessa badrum. Det finns enskilda modeller med en enda sittplats och även modeller för sex personer.

Uppblåsbara Intex Spas erbjuder billiga anläggningar med utmärkt valuta för pengarna. Dessa modeller har strålar och många utlopp för luftbubblor som uppnå oss till ett avkopplande bad. Vanligtvis innehåller de ett reningssystem med enkelt patronfilter.

Gre Spas har å andra sidan och i vanliga fall en stålkonstruktion täckt med mycket tåliga ABS-plastmaterial, och inuti ett akrylskal som är konfigurerat med olika ergonomiska former för läggningen av flera sittplatser eller solstolar, köpbar för att bättre känna effekten av dess sprutande och masserande vattenstrålar. Dessa modeller kan ha ett Ozon-desinfektionssystem, vilket gör att de kan användas ofta överväger sin egendom att undvika desinfektionsmedels framtida användning som kan vara til sist skadliga genom upprepade applikationer.

För fritidsaktiviteter har vi poolermattorna eller, för att ligga bekvämt i trädgården, också gigantiska gummibåtar med roliga och originella mönster som öka poolens njutningen. För att gå utomhus kan du köpa uppblåsbara båtar med en mängd olika dimensioner som vi i många fall kan utrusta med en liten elmotor för att driva den. Den har också uppblåsbar kajak med en, eller flera, platser att kasta sig ut i äventyret.

För inomhusbruk har vi ett praktiskt utbud av uppblåsbara möbler med madrasser och soffor i en mängd olika former och storlekar. Perfekt för att inreda ett hem snabbt eller billigt, liksom att ha det tillgängligt för att vara besökarers värd i vårt hem.

Det finns också några nyfikna infällbara stegar som knappast tar plats och vanligtvis används för att komma till husets vindarna eller loften. Dessa stegar, när de samlas upp, är nästan omärkliga bortom åtkomsthålet, därför är de en mycket användbar, praktisk och ekonomisk lösning.

För vintersäsongen erbjuder vi dig också en rad vedspisar i modern och elegant stil som var inspirierad av stilen hos skandinaviska och nordiska spisar .