Vattenleksaker

Vattenleksaker

Erbjudande av uppblåsbara Vattenleksaker, stolar och mattor för din pool. Njut med din familj till ett litet pris.

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.

Uppblåsbara mattor är en basvara för strand- och poolkul under sommarsäsongen. Denna produkt är avsedd att koppla av och njuta av både de små och äldre, och blir ett rekommenderat tillbehör för alla stunder som vi kommer att njuta av i vattnet, oavsett om det är i poolen eller på stranden.

Kännetecken för mattan och tillbehör för pooler

De flesta av poolmattorna har en ergonomisk design som gör det möjligt att ligga på dem är något trevligt, det är av den anledningen att de många gånger, förutom roliga, ger oss trevliga stunder av avkoppling eller lyxen att kunna ta en god tupplur vaggad på vattnet.

Vattenleksaker


Dessa typer av mattor är gjorda av vinyl, vilket gör dem resistenta samtidigt som de är vattentäta och lätta. Dessutom åtföljs de vanligtvis av ett reparationssats, om vi råkar ut för en olycka, till exempel en punktering, för att enkelt och enkelt kunna åtgärda det utan att behöva förfoga över det och göra utgifter för pengar igen som innebär att köpa en annan produkt. För ökad säkerhet vid oavsiktlig punktering är modellerna normalt utrustade med flera innerrör.

En annan sak som vi måste betona särskilt på sommaren är frågan om hydrering, det är mycket viktigt att hålla sig hydrerad och fylla på vätskor när vi utsätts för höga temperaturer som händer under dessa månader; Av den anledningen, när vi ligger på en av dessa poolmattor, kan vi också bära våra drycker utan fara för spill tack vare de glasstöd som vissa modeller har.

Vi har modeller av olika slag, från de klassiska munkformade till bekväma flytande stolarna. Särskilt bör nämnas modellen Isla Canopy , en lyx som är tillgänglig för alla, rund i formen och med en parasoll, det kommer att få timmarna att passera oss på vattnet utan att inse det.

För att kunna njuta av vår madrass är det första steget att följa upp att blåsa upp den med flera luftkammare, den här uppgiften blir lättare. I det ögonblick som vi slutar använda den måste vi bara tömma dem och när de väl är torra och välvikta, lägg dem tillbaka i lådan och tar väldigt lite plats i huset och är redo att njuta av det igen när vi känner för det.