Jacuzzi

Jacuzzi

Jacuzzi är det bästa sättet att koppla av efter en arbetsdag, och det ger alltid maximal komfort i ett litet utrymme.

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.


På PoolerOvanMark.se har vi de bästa poolerna och tillbehören på marknaden. Vårt dagliga arbete bygger på att uppnå högsta kvalitet i de produkter vi erbjuder tillsammans med det mest ekonomiska priset i sektorn.

Tack vare detta arbete och ansträngning erbjuder vi en bred katalog med pooler som har nära till hands från stål-, dekorerade-, trä-, plast- billiga- till markpooler och vi har också en utbud av lämpliga tillbehör för var och en av dem. Nu har vi också de bästa jacuzzi som kännetecknas av ett oslagbart värde för pengarna.

Känn avslappningen hemma tack vare vår speciella jacuzzi-sortiment

Det finns inget bättre efter en intensiv arbetsdag och stress när du kommer hem, än att kunna koppla av en stund utan att lämna ditt hem. Nu är det väldigt lätt att uppnå detta tack vare det faktum att du kan ha dina eget privata jacuzzi som du kommer att få ett mycket speciellt bubbelbad, vilket blir en förbättring av din hälsa genom att ge timmar av vila och avkoppling

Jacuzzi


För att göra det lättare för dig att välja nedan, lämnar vi några av de bästsäljande modellerna efterfrågade av våra kunder från vår spa-katalog. Kommer du att kunna bestämma om en?

Vi börjar med att presentera dig för modellen PureSpa Round Bubble Therapy från Intex . Detta är en av de mest populära produkterna och detta beror på flera faktorer. Å ena sidan dess kompakta design och storlek. Å andra sidan, dess fantastiska pris, som gör att du kan njuta av denna speciella förmån hemma för mycket lite. Den har ett system av lugnande och avkopplande bubblor tack vare sina 120 tryckluftsventiler och kan användas av upp till 4 personer.

Vi fortsätter att visa dig vid detta tillfälle ytterligare en av de modeller som är mycket framgångsrika bland våra kunder. Vi pratar om PureSpa Octagonal Deluxe Bubbles and Jets från Intex. Kan du föreställa dig att du kopplar av i detta spa vid en superkomfortabel temperatur medan dess 120 strålar och 4 strålar fungerar för att få dig att glömma stress och problem? Det kostar säkert inget att vänja sig vid idén.

För massageälskare finns också PureSpa Round Therapy Massage Jets från Intex som kungarna kommer att känna tack vare sitt system med 4 tryckvattenstrålar som är justerbara och orientbara. Det är dags att ha din egen hydroterapeutiska massage utan att lämna hemmet.

Följande modell tillhör serien StarLine by NetSpa med ett syntetiskt läderöverdrag för en krokodilleffektytbehandling som ger den en mycket elegant luft, men utan att äventyra dess praktiska egenskaper. Det är modellen Caïman med 110 luftmunstycken och tre funktioner för filtrering, uppvärmning och massagebubblor.

Med modellen Silver med 130 luftmunstycken kommer du aldrig att vilja gå ut och njuta av ett avkopplande och lugnt bad varje ögonblick. Den har en åttkantig design och är superutrustad med värmeisolering från golvet, ett isotermiskt tyg och ett skyddat eluttag. Den är mycket enkel att installera tack vare den integrerade luftpumpen.

Förutom alla fördelar som vi har nämnt ovan för var och en av modellerna har dessa produkter utformats så att de kan placeras i små utrymmen , så det är inte nödvändigt att ha ett stort utrymme i hem till dem. Och de är uppblåsbara, så att du lättare kan montera och demontera dem. Behöver du fler skäl för att skaffa ett av dessa spa?

Låt dem inte fly, vi inbjuder dig att kolla de erbjudanden som vi har till ditt förfogande och kunna välja den modell som passar dig och din familj bäst. Vi är säkra på att det kommer att vara komplementet för ditt ideala hem som du kan njuta av speciella och tysta stunder hemma och allt till hands.

Men om du fortfarande inte vet vilken modell du ska välja, oroa dig inte, begär information helt gratis och en av de yrkesverksamma som ingår i det specialiserade teamet av PoolerOvanMark.se kommer att kontakta dig att erbjuda dig det som bäst passar dina behov. Vi står till ditt förfogande för att hjälpa dig att välja den perfekta modellen för dig och dina nära och kära.