Bastu

Bastu

Bastu är det bästa sättet att koppla av efter en dag arbetsdag, och det ger alltid maximal komfort i ett litet utrymme.

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.

I PoolerOvanMark.se har vi för dig de bästa produkterna i poolens värld till hands och bekvämt från ditt hem. Vårt team av proffs ansvarar för att alltid välja pooler ovan mark av bästa kvalitet, med en bred katalog med pooler, oavsett om det är i marken, uppblåsbart, trä eller avtagbart, samt de mest innovativa tillbehör för att täcka alla underhållsbehov i din pool, liksom andra typer av produkter.

Svara nu på den här enkla frågan: Kan du tänka dig att ha en egen relaxavdelning hemma tack vare en av våra bastustugor?

Upptäck vårt bastu-utbud

Om du har svarat ja på frågan är det dags för dig att träffa dem. Var och en av bastu har klarat vår uttömmande urvalsprocess så att du kan vara säker på att du kommer att ha en avancerad produkt hemma men alltid till ett superreducerat pris.


Vi har flera alternativ i vår omfattande katalog så att du kan välja det som passar dig bäst. Missa inte en enda detalj eftersom de förutom sin funktionalitet har mycket eleganta linjer, som kan ha de mest traditionella eller moderna infraröda bastun så att de är perfekta för alla typer av miljöer. Som ett komplement har de också en MP3-radio och LED-färgterapilampor. Med dessa alternativ blir det mycket lättare att ha en äkta session av avkoppling och komfort hemma att njuta av, antingen ensam eller i sällskap. Låt oss ta en titt på några av dem.


BastuFörst och främst är en av nyheterna i bås Spectra-sortimentet som har Dual Healthy-teknik så att du kan välja de infraröda sändarna mellan magnesium eller Full Spectrum-kvarts, förutom att den är designad med en trä tillverkad av högsta kvalitet kanadensisk gran, den har en digital kontrollpanel och MP3- och bluetooth-radio. Dessutom kan du också välja den i tre olika storlekar. Tycker du att det är rätt för dina privata sessioner?

En annan modell som du kan se i vår katalog är den fantastiska Luxe infraröd bastu som är designad i kanadensiskt cederträ av fin kvalitet. Det är mycket komplett eftersom det förutom att ha både yttre och inre belysning har en kontrollpanel, MP3-spelare och radio, horisontella och vertikala infraröda sändare med kolpaneler så att värmen fördelas tillräckligt i kabinen.

Bland de senaste innovationerna presenterar vi nu denna modell av serien, Apollon infraröd kabin med kolpaneler för att fördela långvågiga infraröda strålar mycket bättre jämnt. Dess mycket släta och klassiska design i kanadensiskt gran tillför en stil med mycket rena linjer. Den har också en inbyggd stereo MP3-radio och en digital kontrollpanel. Storlekarna sträcker sig från 1 till 5 personer så att du kan välja din.

Om du tror att den tidigare modellen är förra generationen och du föredrar något mer traditionellt, här har du en Zen Steam-hytt , också gjord av kanadensiskt granvirke. Dess mycket enkla linjer, men samtidigt eleganta, gör den till en perfekt modell för fans av den traditionella finska bastun. För att fortsätta i den här raden har den en avancerad harvia-spis, termometer och timglas i renaste traditionella stil. Den finns i olika storlekar med kapacitet från 2 till 5 personer.

Precis som den tidigare modellen är Alto Vap en av de nyaste i vår katalog. Å ena sidan har den två högkomfortstolar så att du sitter lugnt medan du är inne medan du har en färgoterapisession tack vare LED-lampan som den kan dimma med fjärrkontroll. Å andra sidan är dess fasad helt glasad så att du kan se allt som händer utanför. Den är gjord av kanadensisk röd ceder och abachiträ som du också kan uppskatta i nackstödet med lysdioder för färgterapi.

Med alla dessa alternativ till hands har du en värld av möjligheter att skapa ditt eget meditations- och lugnområde hemma. Vi är säkra på att du redan har några av dem bland dina favoriter. Men ja, trots det, eftersom det finns ett brett sortiment och väldigt olika modeller, kan du ha tvivel. Så om du behöver oss för att ge dig en hand, oroa dig inte, vi hjälper dig gärna. Hör av dig till oss så att vi kan ge dig råd om vilken som passar dig bäst enligt dina behov.