Gre Pooler

Gre Pooler

Gre Pooler är specialiserade på tillverkning av pooler ovan mark i stål och tillbehör för alla typer av pooler. De är ett riktmärke i kvalitet.

Vi är en onlinebutik med lång erfarenhet i världen av pooler ovan mark i världen av pooler ovan mark. Våra nöjda kunder garanterar kvalitet av vårt arbete inom denna sektor. En av stjärnprodukterna i vår onlinebutik är Gre Pooler. Känner du till dem?


Detta märke har ett komplett sortiment av pooler ovan mark som har en enkel struktur tillverkad i mycket beständigt och hållbart stålplåt. Eftersom dessa pooler ligger på marken behöver du inte göra komplicerade grävningsuppgifter och därmed undviker du onödiga kostnader. Det handlar om en kvalitetsprodukt som gör att du kan njuta av en privat badanläggning i ditt hem till bästa pris.

Gre Pooler katalog

Vi har en komplett katalog över varumärket Gre Pooler, från Bora Bora, Fidji, Azores och Atlantis, till modellerna Haiti, Varadero och Tenerife. Låt oss peka på skillnaderna som finns mellan dessa olika serier:

Gre Pooler


Serien Bora Bora och Fidji är 120 cm höga modeller. Skillnaden mellan en serie och en annan är att den första innehåller ett patronfilter som ett reningssystem, medan den andra har ett sandfilter som erbjuder högre prestanda och som gör det till ett starkt rekommenderat alternativ.

En annan framgångsrik Gre Pooler serie är Azorerna och Atlantis som är 132 cm höga. Den här serie sticker ut för reningsutrustningen som den inkluderar och som består av patronfilter och sandfilter. Pooler i denna serie finns i olika dimensioner och i runda och ovala former. Vi föredrar dimensionerna upp till 10 meter långa som kan nås med Atlantis-modellerna i oval form.

De ovala poolerna som vi har talat om hittills kräver montering av några strävpelaren, som fungerar som ben och är belägna i den längsta delen för att stöda strukturen. Gre Pooler har utvecklat ett exklusivt system för varumärket som presenterar pooler utan strävpelaren. Dessa modeller finns i Haiti serien. Detta system kräver en ganska grunt grävning, men resultatet är väl värt, eftersom utrymmet som systemet upptar minskas och ser bättre ut. Serien Varadero är baserad på samma system, dessa modeller har det unika med en åttaformad design som gör dem mycket originella.


Serien Tenerife har på sin sida 90 cm höga modeller med en enklare struktur som gör att deras kostnader minskas. Därför är den här serien ett väldigt intressant alternativ för barn. Det finns i en rund form och mäter från 300 cm till 450 cm i diameter.

I avdelningen Gre Anpassade hittar du en stor del av modellerna som vi har pratat om tidigare och som har fördelen att du kan välja vad vill inkludera i din beställning. Så du kan bestämma om du bara vill ha poolen, eller om du också vill inkludera stegen eller filtret. Det här alternativet rekommenderas starkt om du redan har några av dessa tillbehör, så du kan spara pengar genom att bara köpa det du behöver.

Vårt kundtjänsteam är tillgängligt för att svara på dina frågor och ge dig råd. Ring och fråga utan något åtagande. Det är dags att upptäcka varför vi är ett av de ledare företagen i sektorn.

Genomsnittlig kundbetyg 4,8 angående 5 från 778 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   StarPool Vit 460x120 P460ECO
 DENIS (REUIL-EN-BRIE) el 20/09/2021 ... "Mycket snabb tjänst. Som frågat."
   Gre Pool Haiti 730x375x132 KITPROV7388 - Tillbehör:E-Kit (Poolskydden + Blue Check)
 MASSIMO (FALERIA) el 02/08/2021 ... "Utmärkt kundtjänst. Leverans inom angivna tider"
   Gre Pool Sicilia 300x120 KITPR303W - Tillbehör:E-Kit (Poolskydden + Blue Check)
 ISABEL (MAZARRÓN) el 01/08/2021 ... "Mycket seriöst företag. Tillrådlig."
   Rengöringssats Pooler Komplett Gre AR20641
   Gre Pool Finland 350x120 KIT350N - Tillbehör:Inga
 MARTA (SÃO JOÃO DA TALHA) el 23/07/2021 ... "Oklanderlig tjänst och konkurrenskraftiga priser. Transportören gör endast förplanerade leveranser, vilket försenade leveransen då det fanns ett fel i mobilnumret och det inte upptäcktes i tid."
   Gre Pooler Kea 610x375x120 KIT610GF - Uppgradering:Filter på 4 m3/h - Tillbehör:Inga
   Ovala Markduk Gre - Välj mått på din pool:610x375 cm MPROV610
 JOANA (GRANJINHA - CHAVES) el 21/07/2021 ... "5 stjärnor på allt! Snabb leverans och fantastiskt vård!"