Kompositpool

Kompositpool

Kompositpool är gjorda av ett modernt kompositmaterial av trä och harts. De här poolerna varken ruttnar eller splinter.

En Kompositpool har all lyx av trä tack vare ett nytt mycket resistent kompositmaterial , men de kräver inget underhåll alls. Att ha en badrumsinstallation med träytbehandling har aldrig varit så lätt, dessa modeller är utformade så att du fokuserar på att njuta hela sommaren med de bästa estetiska och utrustningskvaliteterna.

Kompositpool, den senaste generationen inom träytbehandlingar

En Kompositpool är en 124 cm hög badrumsinstallation med ytbehandling i kompositmaterial som förmedla alla känslor av trä och ha ett fantastiskt estetiskt utseende.

Kompositpool


Det kompositmaterial med vilket poolerna i komposit-serien är gjorda kombinerar harts och trä vilket resulterar i en förening mer resistent än trä , så att den inte splittras före stötar och gör inte kräver underhåll, eftersom det inte ruttnar i kontakt med vatten eller atmosfäriska ämnen. De 40 mm tjocka panelerna som modellerna i detta sortiment består av ger stor motståndskraft och hållbarhet. Dessa egenskaper med stor motståndskraft i dess yttre struktur åtföljs av ett foder med hög tjocklek utformat för att erbjuda egenskaper med stort motstånd och hållbarhet.

I detta sortiment ingår en yttertrappa av komposit med träutseende, som kompletteras med en innertrappa i rostfritt stål. En perfekt kombination som ger enkel åtkomst och utgång från badrummet.

Dessa pooler har en grundt nedgrävd balk som gör det möjligt att undvika att behöva ha sidostöd i de ovala modellerna, vilket också ger stora platsbesparingar, håller sidan fri från hinder och underlättar tillgången till badrummet.

Du har flera dimensioner för att välja den som bäst passar dina behov. I rund form har den en modell med 386 cm i diameter och i oval form har den 526 cm, 660 cm och 806 cm långa installationer. Komposit-serien innehåller som ett reningssystem ett sandfilter med skimmer som underlättar vattensunderhåll i hög grad.

Lyxen i trä med en underhållsfri ytbehandling är till hands med dessa underbara nästa generations pooler som är utformade för att du ska kunna bekvämt koppla av och avnjuta sommaren.

Genomsnittlig kundbetyg 4,7 angående 5 från 28 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Gre Kompositpool 410x124 KPCO41 - E-Kit:Ja (Poolskydden + Blue Check) - Belysning:Ja (1 Ljus LED PLWPB) - Dammsugare:Nej
 FREDERIC (BEAUMES DE VENISE) el 08/06/2021 ... "Perfekt från början till slut. Bravo, och tack för allt."
   Gre Kompositpool 326x186x96 KPCOR2814 - E-Kit:Ja (Poolskydden + Blue Check) - Belysning:Ja (1 Ljus LED PLWPB) - Dammsugare:Ja (Manuell AR20641)
 MIQUEL-ANGEL (BIGUES I RIELLS) el 02/04/2021 ... "Överdimensionerad filterpump"
   Gre Kompositpool 664x386x124 KPCOV66 - E-Kit:Ja (Poolskydden + Blue Check) - Belysning:Nej - Dammsugare:Nej
 DENNIS (HAMM) el 30/03/2021 ... "Super! Tack! Allt gick bra!"
   Gre Kompositpool 326x186x96 KPCOR2814 - E-Kit:Ja (Poolskydden + Blue Check) - Belysning:Ja (1 Ljus LED PLWPB) - Dammsugare:Ja (Manuell AR20641)
 CHRIS (KRONBERG) el 30/03/2021 ... "Delvis leverans, långsam återbetalning och lång ledtid, MEN ett mycket vänligt kundserviceteam (Hektor)"
   Underhållssats Komplett Pool Gre 08050
   Flytande Frysblock Gre 40580
   Värmepump Mini Gre för pooler ovan mark HPM30
   Gre Kompositpool 524x386x124 KPCOV52 - E-Kit:Ja (Poolskydden + Blue Check) - Belysning:Ja (1 Ljus LED PLWPB) - Dammsugare:Nej
   Fottvätt Gre LP01
   Saltklorinator Gre för Pooler Ovan Mark eller för Nedgrävda Pooler - Volym: För pooler upp till 60 m3. - pH-kontroll: Med pH-kontroll
 MARC (MARIAKERKE) el 07/03/2021 ... "Bra tjänst. De hjälper dig och löser dina tvivel på kortare möjliga tidsram. Det var ett nöje att göra affärer med dig. Nu måste jag montera poolen! Tack"