Kajaker

Kajaker

Kajaker tillåter oss att njuta av sport och natur på ett roligt och ekonomiskt sätt. Nu inom ditt räckhåll på ett enkelt sätt.

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.

I PoolerOvanMark.se tar vi med en av nyheterna i vår katalog som efterfrågats av många av våra kunder. Detta är utbudet av uppblåsbara kajaker som du kan ha en modell för alla metoder och för alla nivåer: fiske, fritid eller långa resor.

De har designats med 2 säten och kommer superkomplett med två paddlar, en luftpump och en väska. Så du kommer att ha allt på ett ställe.

Öva din favoritsport med kajaker av hög kvalitet och till det bästa priset

Om det är något som kännetecknar oss i vår webbutik, är det att vi alltid ger dig senaste nyheterna på marknaden till mycket överkomliga priser för alla budgetar eftersom kvalitet inte behöver stå i strid med priset. Av denna anledning vill vi att du känner till vår katalog med kajaker alla modeller som vi har tillgängliga så att du kan välja den som är den mest framgångsrika för dig.

Kajaker


Den första av de nya modellerna vi har i år är Zray Drift Uppblåsbara Kayak som har en längd på 428 cm och mycket levande färger som vi är säkra på att du kommer att älska. Om du väljer det här alternativet är du garanterad att det är en produkt av bra prestanda och komfort. Den har utformats med 3 luftkamrar och med Full Drop Stitch-teknik som fäster polyesterfibrerna mellan två lager av PVC på ett sådant sätt att fibrerna en gång uppblåst för maximal styvhet. Den innehåller också två fotstöd.

Om du vill komma igång med denna sport, oroa dig inte för det finns också en modell för dig. Det är St. Croix och är idealisk för dig av flera skäl. Å ena sidan dess reducerade dimensioner på 350x78x52 cm och å andra sidan dess 3 luftkammare, vilket gör den till den perfekta modellen för nybörjare . Den har en modern och rolig design samt mycket komplett eftersom den levereras med två åror, två uppblåsbara säten, pump och två fenor.

Funderar du på att skaffa en för långa resor? Experterna på denna metod hittar i Zray Sköldpadda Uppblåsbar Kayak deras stora allierade eftersom den är mycket stabil och med en stor längd på 400 cm lång. Förutom att levereras med hela paketet som standard, innehåller det också en tryckmätare för att säkerställa att det alltid är i toppskick under cruising. Behöver du fler skäl att välja den här modellen?

Se vilket bra alternativ du har i Tahiti-modellen eftersom den har genomskinliga paneler i brädans område så att du kan se havsbottenens underverk medan du utövar din favoritsport. Är det inte ett riktigt under att du kan visualisera havet medan du är ovanpå det? Den har liknande egenskaper som den tidigare modellen, bara den här ger väldigt moderna, levande och superkul färger.

Om din familj är en älskare av denna sport, är det inte nödvändigt att ha flera kajaker, men med Roatan-modellen kommer du att kunna njuta av er alla eftersom den hanterar mycket bra, är lätt att lagra och transporteras och kan du använda både för de nyaste och de mest avancerade. Dess mått på 376x77x34 cm och alla tillbehör som den kommer som standard, förutom manometern, fotstödet och dess två justerbara säten, gör den till den mest lämpliga produkten för familjer .

Slutligen vill vi att du ska känna till Nassau-modellen som har designats med 3 luftkammare, med PVC-väggar, basen med Drop Stitch-teknik och även en nylonbeläggning för att ge den motstånd, unik styvhet och stabilitet . Den kan användas för både en och två personer och är utrustad med standardpaketet. Detta är en modell av högsta kvalitet och mycket komplett.

Med alla dessa modeller som vi just presenterat och som du redan har till ditt förfogande kommer det inte att vara lätt för dig att välja vilken som är din favorit. För frågor eller tvivel om detta produktutbud, kom ihåg att vi står till ditt förfogande för att hjälpa dig att välja den bästa modellen för dig enligt de egenskaper du behöver och som passar din ficka.