Pooldammsugare

Pooldammsugare

Håll alltid poolen ren tack vare våra Pooldammsugare, välj mellan manuella, automatiska och poolrobot.

I botten av vår pool ska oundvikligen en rad element ackumuleras som kommer att bilda ett slags silt med ett mycket fint grönaktigt sandutseende. Denna slem måste avlägsnas regelbundet under underhållet av våra anläggningar och för detta erbjuder vi ett komplett sortiment av pooldammsugare som anpassar sig till alla dina behov.

Hur väljer man de bästa pooldammsugare?

Beroende på storleken på vår installation rekommenderas användning av en typ av pooldammsugare eller en annan. Här är några korta indikationer så att du kan välja den som passar dig bäst beroende på vilken typ av pool du har:

Pooldammsugare


- Små pooler, barnpooler och spa: Dessa små anläggningar kan rengöras med hjälp av sprutmodellen. Detta tillbehör aktiveras av en kolv som, när den dras, absorberar vattnet. Detta behöver inte anslutas med slangar av något slag, men det används bara för små installationer eftersom det för stora kan vara mycket mödosamt.

- Små och medelstora pooler: För dessa typer av anläggningar som endast har en patronrenare eller en sandrenare med en lågeffektspump som inte kan användas för denna bottenrengöringsuppgift, användning av manuell Venturi- typutrustning, vari en vattenslang måste anslutas till, rekommenderas. Det kan också vara värt att använda poolrenare av njurtyp som kan anslutas till ett sandreningsverk och som har en större absorptionskapacitet.

- Medel och stora pooler: Vi skulle nu använda automatiska pooldammsugare, vilket gör att vi kan spara mycket tid och vi skulle dra nytta av kraften i sandfiltrets vattenpump. Detta tillbehör cirkulerar genom botten på ett slumpmässigt sätt och absorberar orenheterna som det hittar. Som ett komplement till detta system rekommenderas också den manuella modellen av njurtypen.

- Stora pooler: Det mest effektiva är att lämna en robotrengörare som automatiskt och oberoende, utan att behöva ansluta till någon typ av reningsverk, kommer att rengöra vår installation på ett programmerat sätt. Det finns lag som till och med kan klättra upp på väggarna för en mer grundlig rengöring.

Ett brett sortiment som vi ställer till ditt förfogande så att du kan hitta det som bäst passar dina behov.

Genomsnittlig kundbetyg 4,8 angående 5 från 411 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Automatisk Dammsugare Professional Vac Gre 19007
 MARIO (MEALHADA) el 13/09/2021 ... "Utmärkt"
   Dammsugare Micro Ventury Gre 90111
   Patron för Gre Filter AR86
 RICARDO (GONDOMAR) el 13/09/2021 ... "Mycket nöjd med tjänst."
   Manuell Dammsugare Medium Vac Gre AR20637
   Poolskydd circulär Vintertäckning Gre - Välj din pools diameter:350 cm - 120 g/m2 - CIPR351
 ANA (ARRABAL) el 13/09/2021 ... "Inom förväntningarna"
   Kit de Mantenimiento Intex con Mango Telescópico de 239 cm 28002
 CATARINA (VILA NOVA DE FAMALICÃO) el 02/08/2021 ... "Mycket snabb"
   Förfilter för dammsugare PFAC17
 PAULO (SILVES) el 30/07/2021 ... "Super snabb igen."