Crespo

Crespo

Tillverkaren Indual ansvarar för att ta varumärket Crespo till toppen när det gäller kvalitet och kundnöjdhet.

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.

Crespo är det ledande varumärket inom hopfällbara möbler för camping, strand och terrass. Den har en komplett samling av högkvalitativa produkter där varje detalj tas om hand. Ett brett utbud av hopfällbara möbler utformade för att hålla och ge komfort vart vi än går.

Crespo fällbara möbler av hög kvalitet

Katalogen av Crespo hopfällbara möbler står till ditt förfogande från vår webbutik med de bästa priserna. Köp de bästa fällbara stolarna och borden för att njuta av friluften bekvämt från ditt hem så får du det hemma hos dig med alla garantier från Crespo och PoolerOvanMark.se.

Crespo


Crespo är ett varumärke som sticker ut för sin kvalitet, det har tillverkat sina möbler i Spanien sedan 1954. 64 år designande och tillverkande av ett brett utbud av produkter som är utformade för att njuta av naturen och friluftslivet och för att kunna slappna av bekvämt. Möblerna har en erkänd internationell prestige.

I sin katalog med hopfällbara möbler för camping, strand och trädgård hittar du bord, stolar, solstolar, hängmattor, skåp, fåtöljer och pallar för att njuta av friluftslivet. Dess kvalitet uppskattas i alla dess komponenter. Från materialval till användning av höghållfast aluminium som tillåter lätt och resistent utrustning. Även den ergonomiska designen som anpassar sig till anatomin för att ge en trevlig vila. Allt detta utan att ge avkall på funktionalitet och estetik. Utan tvekan en högpresterande hopfällbar möbel.

En av de främsta egenskaperna hos Crespos varumärkesprodukter är att de är utformade för att hålla . Ett bevis på detta är 3-års garanti, plus ytterligare ett år när du registrerar dina produkter i Club Crespo som märket erbjuder. Eftersom de tillverkas i Europeiska unionen har deras produkter stränga kontroller av de europeiska föreskrifterna om motståndskraft och säkerhet för möbler. UNE-EN 581-1, UNE-EN 5812 och UNE-EN 581-3. Dessutom har märket TÜV GS kvalitets- och säkerhetscertifikat, bevisad säkerhet, vilket intygar att tyska lagar om produktsäkerhet följs. En helt kvalitetsgaranti.

Designen av deras produkter tas om hand in i minsta detalj utformad för att göra våra liv enklare. Vi hänvisar till lättheten i sina möbler, enkel transport eller anpassning till ojämna golv. Detaljer för att öka funktionaliteten och komforten. Tack vare den enkla vikningen och det lilla utrymme de upptar kan vi dessutom förvara dem bekvämt.

De tyger som används i stolarna och solstolarna är förberedda för utomhusbruk. De är resistenta mot kemikalier och UV-strålar och är lätta att rengöra. Materialets kvalitet har beaktats så att de är resistenta mot väder och temperatur.

Ett annat exempel på kvaliteten på designen av deras produkter är omsorgen de presenterar i sina detaljer. Från materialval för att vara lätt och motståndskraftig mot skruvarna speciellt designade av märket som möjliggör enkel demontering. En noggrann ergonomi anpassad för en bekväm sittplats. Funktionalitet som vi kan kontrollera i de många positionerna på deras solstolar eller i justeringssystemet för de hopfällbara bordsbenen så att de är jämna snabbt.

Många av märkets produkter har anpassningsmöjligheter. Så de låter dig välja mellan olika mönster och färger på tyger. Så vi behöver inte ge upp en attraktiv design och till vår smak.

Upptäck i vår onlinebutik detta kompletta utbud av hopfällbara möbler för camping och för stranden som vi erbjuder dig med de bästa priserna från det ledande märket i branschen. Möbler av hög kvalitet utformade för att hålla .