Aquafitness

Aquafitness

Aquafitness är en sport som växer mer och mer, det förhindrar skador eftersom våra leder inte kommer att drabbas i vattnet.

Om du funderar på att skaffa en aquabike som proffs för ditt center eller för att passa in i din egen pool, har du kommit till rätt ställe. Vi har som nyhet dessa cyklar speciellt utformade för utövandet av aquafitness i vattnet.

I PoolerOvanMark.se är vi alltid uppdaterade i nyheter och produkter relaterade till pooler ovan mark, de senaste tekniska tillbehören och med den kvalitet som vi alltid letar efter i alla modeller för att kunna presentera dig en rad modeller med en oslagbar kvalitet och pris.

Öva aquafitness med vår serie av aquabikes som vi har för dig

Aquafitness är en sport som har fler följare varje dag eftersom dess praktik har många fördelar för kroppen, hälsa och välbefinnande i allmänhet. Det är därför det är rätt tid att skaffa en vattencykel för ditt företag eller att utöva det utan att behöva resa, hemifrån och enligt ditt schema. Det är så enkelt!

Aquafitness


Ta till exempel modellen Inobike 7 , som är perfekt för att kombinera både kardiovaskulära övningar och muskelförstärkning. Detta beror på dess Technogear + 3-växlad växel och dubbla propeller system. Dessutom gör dess propellrar det hydrauliska motståndet mer effektivt. Du kommer att tycka om dess design och komfort i sporthandtaget och sadeln som justeras. Den kan användas i pooler från 110 cm till 160 cm i höjd och för alla användare. Den kompletteras med en termos och en flaskhållare.

En annan modell som du kommer att älska är aquabike WR4 i WaterFlex-linjen med ett 4-fin aquapalm 2-system som förbättrar prestandan på denna cykel på ett enkelt sätt, för om du vill ändra det hydrauliska motståndet måste bara rotera var och en av dem. Det är en av favoriterna hos experterna inom denna sport.

En av de mest kompletta modellerna som du kan hitta i vår katalog är Falcon med ett 45” sporthandtag, snabbt vattenutlopp, en offeranod för saltvatten och lägre hål för gummiband. Den har också systemet "aquapalm 2" med 4 fenor som förbättrar deras prestanda genom att vrida dem för att ändra det hydrauliska motståndet. Det är mycket bekvämt att använda med bara fötter. Dessutom tillkommer Sport + tillbehörspaket med flaskhållare, termos, träningsstång och komfortsadel.

Du kommer att gilla nästa modell som vi presenterar för dig mycket på grund av dess design och färger. Det är gladcykeln som är idealisk för användning i privata pooler. Dess AquaSpeed​​-pedaler gör den superkomfortabel med bara fötter och accentuerar också effekten av vattenbeständighet. Den är väldigt lätt och lätt att transportera, den anpassar sig också till alla fysiker tack vare designen på den X-formade ramen. Den finns i flera färger att välja mellan och kompletteras med en flaskhållare och ett elastiskt band.

Förutom vattencyklar för att träna vattenpass, kan du också välja andra alternativ för att fortsätta träna, till exempel Aquafitmat flytande matta för pooler. Den är utformad med flera hål för att kunna kroka flera mattor till varandra eller elastiska band i sidornas område. Den har också flera tillbehör som t ex bälte och flaskhållarrem och andra valfria tillbehör, bland annat en högtryckspump, en bärväska eller en paddel.

Och vad sägs om att ha en vattenelliptisk cykel ? Nåväl, det är nu möjligt tack vare Elly-modellen i rostfritt stål i AISI 316L-kvalitet med PVC-pedaler som kan användas barfota. Dessutom har den oscillerande spakarmar, silikonhjul och vita dynor för stabilitet. Det är mycket komplett och tack vare det kommer du att kunna träna 80% av dina muskler.

Slutligen vill vi presentera en Ultra-compact Fit's Pool från Waterflex, med ett djup på 120 cm, som tack vare sina reducerade dimensioner på 184x184 cm kan placeras i ett garage, en terrass eller rum. Bestående av en stålram, väggar med skum och förstärkt PVC-beläggning, kan du montera den på bara 50 minuter utan verktyg. Den har en mycket komplett motor med funktioner för filtrering, uppvärmning och avkopplande bubblor. Vad väntar du på för att få denna pool!

Räkna med att våra proffs ger dig råd om ditt köp med den bästa produkten som passar dina behov.