Vedugnar

Vedugnar

Vedugnar är en klassiker i luftkonditionering i hemmet, och de ger också en dekorationskomponent till ditt hem.

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.

Med vedugnar kan vi värma våra rum snabbt och billigt. Inspirerade av skandinavisk uppvärmning, de har nu spisar anpassade till den nya tiden som presenterar bekväma och eleganta modeller för vårt hem. Ett mycket intressant alternativ för att värma rummen i vårt hem ekonomiskt.

Moderna vedugnar

Vedugnar är ett av de mest traditionella sätten att värma upp våra hem. Detta värmesystem har utvecklats inspirerat av skandinaviska och nordiska spisar där låga temperaturer är konstanta. På detta sätt kan vi nu ha ett system som gör att vi kan ha huset ordentligt konditionerat vid låga temperaturer på ett bekvämt och enkelt sätt, med fördel av en resurs som ved som vi enkelt kan ha i vårt hem.

Vedugnar


Moderna vedugnar har en dubbel förbränningsteknik som ger högre prestanda och lägre vedförbrukning. Detta system har en luftkammare som gör att luften kan värmas upp när den passerar genom den och fördelar den varma luften genom rummet genom konvektion. Så vi ger en högre temperatur till rummet med samma energi. En teknik som gör att vi kan spara bränsle och få vårt rum uppvärmt på ett mer effektivt sätt.


Vedugnars estetik är ett avsnitt som inte längre går obemärkt förbi. På detta sätt presenteras modeller med moderna och eleganta linjer som ser bra ut i inredningen av vårt hus. Inspirerad av enkelheten i linjerna i skandinavisk dekoration, har den praktiska och funktionella modeller utan att behöva ge upp ditt hemets estetik.

Dessutom har dessa modeller vanligtvis små dimensioner utan att behöva ta mycket plats. Perfekt för hem som vill ha ett alternativt system för att värma upp sitt hem.

Bland de andra funktionerna som finns i moderna vedugnarsmodeller finns flera bekvämligheter som gör det enklare att hantera och underhålla så att luftkonditioneringen i vårt hem utförs på det enklaste och optimala sättet som möjligt.

Som hål för att kontrollera elden och därför temperaturen. Dessa handtag reglerar luftintaget i spisen, så att du kan kontrollera hastigheten på vedförbränning. På så sätt kan vi optimera vår förbrukning av ved på ett mer effektivt sätt så att temperaturen i vårt rum förblir under trevliga förhållanden utan att behöva spendera veden snabbt.

Moderna spisar har också glaskeramikglas som tål de höga temperaturerna inuti vilket gör att du kan kontrollera förbränningen av träet. Detta glas är mycket lätt att rengöra och förhindrar att rummet fylls med rök. För att göra detta har detta glas tätningstätningar som garanterar isoleringen av glaset så att det är bekvämare att kontrollera förbränningen.