SUP Board

SUP Board

SUP Board är ett sätt att ansluta sport och natur på ett roligt och billigt sätt. Få dem till bästa pris.

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.

Missa inte den nyhet som vi har av uppblåsbara SUP Board. Det är dags att få ditt bord med garantin att vi erbjuder dig från PoolerOvanMark.se i vetskap om att vi väljer alla produkter i vår katalog mycket noga för att få modeller av högsta kvalitet och till reducerade priser.

Vänta inte mer och ta en titt på vårt sortiment av brädor för att välja din favorit.

Marknadens bästa uppblåsbara SUP Board

Med en super elegant design och mycket ljusa färger är dessa paddelsurfbrädor en revolution på marknaden eftersom de är väldigt lätta, men samtidigt robusta. Brädorna av Zray-märket har Drop Stitch dubbelkopplingsteknik, så att du får maximal styvhet och motstånd. Varumärket Coasto skapar modeller med Thermo Twin Skin-teknik som du får 30% mindre vikt med, men med extrem styvhet och hållbarhet.

Alla modeller har ett mycket komplett tillbehörspaket . Så, om du är en surfälskare, ta en titt på hela vår katalog för att upptäcka några modeller som kommer att förföra dig, inte bara för deras kvalitet och design, utan också för deras oslagbara pris. Missa inte din!

SUP Board


Den första av modellerna vi vill presentera för dig är Argo 10.6 från Cousto, som är ideal för dem som letar efter en allt-i-ett-bräda eftersom den har utformats med sitt tävlingsspets som är kombinerat med en platt svans. Dessutom är dess mått perfekta, 320x81x15 cm. Den innehåller också två fasta fenor, en avtagbar finne och ett fotstöd så att du kan använda den för långa vandringar utan problem. Den innehåller också en väska med hjul och rem, en dubbelverkande luftpump och en aluminiumspad samt ett spiralband, stödbälte och ett reparationssats.

Om du vill ha en bräda som är superstabil och kan nå en hastighet som du inte ens kan föreställa dig, leta inte längre eftersom Cousto Nautilus 11.6 modellen är din. Men det är inte allt, för den här modellen har tänkts vara perfekt för alla, oavsett om det är en nybörjare, en expert på långa resor och till och med familjer. Dess stora utrymme erbjuder unik stabilitet och komfort. Du måste bara njuta!

Märket Zray har modellen X1 med en tjocklek på 15 cm och 297 cm i längd. Det är mycket lätt att hantera och du kommer att märka hur det flyter på ett trevligt sätt tack vare den avtagbara centrala kölen. Den levereras med en paddel, högtryckspump och bärväska ingår. Med den här tabellen har du allt i en enda produkt.

Fans av långa korsningar eller hastighet kan ha den bästa allierade i Zray A2 uppblåsbara paddle surfbräda . Och det beror på dess bredd på 81 cm, dess 320 cm längd och tillverkningen med de bästa materialen på marknaden. Du hittar i denna produkt utmärkt stabilitet och soliditet så att du kan använda den även för träningspass. Den innehåller en rörlig mittfena, 2 fasta sidofenor, ett fotstöd, en högtryckspump, en åra och för dig att bära den bekvämt, en Premium-väska.

Och om du gillar mer att njuta av att öva vindsurfing, kan du ha en bräda med det medföljande seglet. Upptäck nu Zray W1- och W2-modellerna eftersom de är 15 cm tjocka, har en central köl och dolkskiva. Tack vare den fasta masten på framsidan kan du sätta in Windsup -seglet mått 300 cm högt och 130 cm bom, det har designats i nylon och PVC. Du kan förvara den i sin väska när du inte använder den.

Här har du flera modeller av paddelsurfbrädor utformade för att möta dina behov med garanti att de är gjorda av utmärkta material. Våra proffs står till ditt förfogande för att svara på alla frågor du kan ha. Vi hjälper dig gärna att välja den modell som är perfekt för dig.