WET Pooler

WET Pooler

WET Pooler är de bästa stålpoolerna till de billigaste priserna. Utnyttja tillfället och få din stålmodell till mindre pris.

WET Pooler erbjudas som ett av de billigaste alternativen att ha en stålpool i din trädgård. Nu kan du ha en hållbar privat pool monterad i vårt hem till ett verkligt exceptionellt pris utan att minska kvaliteten på de stora varumärkena.

WET Pooler, de billigaste stålmodellerna

WET Pooler

WET Pooler är en serie stålmodeller tillverkade i Spanien som erbjuds till mycket låga priser. Bland dessa modeller kan du hitta dimensioner av pooler i en rund form som är 120 cm höga och har diameter från 300 cm i sin minsta modell till 350 cm. Å andra sidan, i oval form kan du hitta pooler som är 500 cm långa och 350 cm breda. Alla har vitt galvaniserat finish tillverkad i stål. Ett komplett sortiment för att tillgodose alla behov till de billigaste priserna.

WET pooler erbjuder mycket överkomliga priser, men utan att minska kvaliteten. Bevis på detta är den två års garanti som inegår vid köpet. Dessutom finns det reservdelar tillgängliga för att underhålla din pool och förlänga dess livslängden i många år.

Dessa pooler har ett reningssystem anpassat till behoven hos varje modell. Därför kan du hitta pooler utrustade med ett ekonomiskt kassettfilter som är mycket lämpligt för dimensionerna på de minsta modellerna eller ett sandfilter som särskilt rekommenderas för att filtrera volymer vatten volymer, som vi kan hitta i de ovala modellerna på 500x350 cm. Det handlar om effektivt valda system för att kunna utföra ett fullständigt underhåll utan att behöva höja inköpspriset.

Detta sortiment marknadsförs som ett privat märke från en av de största spanska specialtillverkarna i branschen och försöker erbjuda ett ännu billigare pris på den poolmarknaden. Dessa blir utan tvekan genombrottspriser. Det handlar om ett sortiment som sänker priserna ytterligare och ger möjlighet att köpa stålpooler för mindre än du tror. En riktig nymodighet på marknaden som du inte får missa.

Dag för dag erbjuder vi bästa poolerna till de bästa priserna. Köp en pool för din hemträdgård på ett bekvämt sätt till de lägsta priserna som du bara hittar i vår pålitliga specialbutik.

Genomsnittlig kundbetyg 5,0 angående 5 från 6 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Wet Pool 300x120 KIT300QWET
 CRUZ (ELCHE) el 16/06/2021 ... "Sanningen är att det har gått mycket bättre än jag förväntade mig. De ser till att jag är väl omhändertagen och välinformerad. Jag har blivit förvånad!"
   Wet Pool 300x120 KIT300QWET
 MANUEL (VILA NOVA DA TELHA) el 12/06/2021 ... "Allt gick enligt vad som överenskommits, som jag gillade, och det är därför jag redan beställt poolskydd och testa för vattnet, som jag nu väntar på. Tack. Det är värt."
   Wet Pool 300x120 KIT300QWET
 JOSE (TRIJUEQUE) el 11/06/2021 ... "Allt perfekt och i tid."
   Underhållssats Komplett Pool Gre 08050
   Poolskydd circulär Vintertäckning Gre - Välj din pools diameter:300 cm - 120 g/m2 - CIPR301
   Wet Pool 300x120 KIT300QWET
   Cirkulära Markduk Gre - Välj mått på din pool:350 cm MPR350
 JOSÉ (BARQUEIROS MSF) el 10/06/2021 ... "Jag har inte monterat det ännu, men hela processen gick mycket bra."
   Wet Pool 300x120 KIT300QWET
 JESÚS (PALMEIRA) el 24/02/2021 ... "Allt underbart gjort. De var uppmärksamma och snabba, både före och efter mitt köp. Jag är väldigt glad"