Gre Pooler Island

Gre Pooler Island

Gre Pooler Island är 132 cm höga ovala pooler, dekorerade i imiterad nordiskt trä som inte har sidostörror.

Missa inte chansen att träffa Gre Pooler Island med en mycket sofistikerad och modern design som du kommer att älska

Skaffa en av dessa Gre Pooler Island eftersom de får dig att bli kär.

Du väntade dig det och de kan inte vara mer eleganta och vackra dessa Gre Pooler Island eftersom det har ett imponerande yttre i imitation av nordiskt trä. Det här är modeller som kommer att avundas dem som ser dem eftersom de är ovala på 132 cm i höjd och med ett sandfilter, de är perfekta för att dra nytta av det utrymme du har till millimetern, eftersom de inte har stöttor, få som ett resultat mycket simbassänger. chics med super enkla linjer samt funktionella. Du kommer att bli glad!

Gre Pooler Island


När du funderar på att ha en pool i ditt hem att njuta av under sommarmånaderna, måste du välja modeller som är mycket kompletta och billiga. Tja, det här är ett tydligt exempel på detta med tanke på att dess valuta för pengarna är oslagbar. Deras högkvalitativa komponenter och deras höjd på 132 cm gör dem idealiska för alla typer av utrymmen. Eftersom det är en super komplett och utrustad pool har du i en enda artikel vad du behöver för att börja njuta av den.

Med allt som vi har diskuterat tidigare kan du redan ana att de är de perfekta modellerna för att skapa ditt eget privata utrymme för avkoppling och roligt i trädgården i ditt hus för hela familjen. Genom att ha den minimalistiska och vita dekorationen av trä så kännetecknande för nordisk dekoration, kan du kombinera det med alla slags utomhus trädgårdsmöbler, så du slipper investera igen i nya möbler och dekorationer. Och eftersom de inte har stödarna på utsidan av poolen, är de ännu mer sofistikerade på grund av sin form och du sparar utrymme. Om det har allt: funktionalitet, elegans, praktik och design.

Det enda du bör tänka på är att Gre Pooler Island har det så kallade Omega-systemet, som är balkar som måste grävas ner innan de installeras korrekt. När de väl är placerade är det enda som skulle saknas senare att montera hela strukturen enligt tillverkarens anvisningar, förutom att placera alla tillbehör som ingår. Om du följer alla steg i manualen korrekt kommer du att ha en lyxig pool på några timmar utan att behöva ha hela området runt det belagt med stödare. Mycket bättre det här alternativet eftersom du på så sätt kan dekorera hela utrymmet med hjälp av varje hörn. Se hur lätt?

Förvisso har du nu blivit helt betagen av dess linjer och yttre design eftersom det är helt vackert. Genom att ha balkarna nedgrävda är utrymmet som krävs mindre än pooler med stöd, så du kan välja en pool anpassad efter ditt utrymme bland de olika mätningarna som finns tillgängliga. Därför är det vid denna tidpunkt och inte senare som det är dags att välja vilken av de mätningar du har tillgång till i din trädgård.

I vilket fall som helst, om du har någon form av tvivel eller vill lösa eventuella tvivel som har uppstått när du har besökt vår webbutik, kan du kontakta oss. Från PoolerOvanMark.se vill vi hjälpa dig att välja poolen av dina drömmar samt tillbehör eller reservdelar till dina pooler. På så sätt blir du helt lugn när det är dags att ta ett bra dopp, för du vet att du har en kvalitetsmodell och till ett bra pris.