Gre Pooler Granada

Gre Pooler Granada

Gre Pooler Granada är 132 cm höga, runda eller ovala pooler, dekorerade i imiterad grafit och med ett sandfilter.

Gre Pooler Granada är cirkulära och ovala pooler med förstärkningar. De har ett sandfilter och har en mycket framgångsrik dekor i grafitimitation. En verkligt elegant pool.

Gre Pooler Granada, oval form med grafitdekoration

Gre Pooler Granada

De här pooler finns i 6 olika storlekar med en höjd av 132 cm så att du kan välja den som bäst passar dina behov och smak. I rund form har de diameter på 350 cm upp till 550 cm. I oval form varierar mätningarna från 500 cm till 730 cm långa.

De ovala Gre Pooler Granada har ett system med strävpelaren som skyddar poolen mot vattentryck. De bidrar också till en enkel och snabb montering av poolen eftersom den inte behöver nedgravas. Strävpelaren förbättrar stabiliteten i din pool.

Med Gre Pooler Granada får du en säkerhetsstege med en plattform på 6 trappsteg (3x2) och med en avtagbar front, ett monoblock filtreringssystem och en skyddande polyetenmatta. Den inkluderar också en bred skimmer med backventil och anslutningsrör till filtreringssystemet.

Gre erbjuder tillförlitligheten genom att vara ett av de märken som bryr sig mest om deras poolers kvalitet och hållbarhet. Dessa är noggrant utvalda tillbehör och komponenter som gör att vi kan uppnå högsta kvalitet på marknaden och till bästa pris.

Det kompletta sortimentet erbjuder ett sandfiltreringssystem, vilket är ett naturligt filter element. Detta reningssystem underlättar i hög grad underhållet av din pool. Vattnet rinner genom reningsverkets sandtank, vilket förlänger dess korrekta bevarande.

Dessa pooler är estetiskt oemotståndliga tack vare sina eleganta slutarbeten. Missa inte möjligheten att få en privat pool i din trädgård eller tomt som är dessutom mycket enkel att monteras och har de bästa funktionerna.

Njut av obegränsad tid tillsammans med din familj. Att ha en pool av dessa egenskaper i ditt hem ger dig många stunder av fritid och underhållning i sällskap med dina vänner och familj.

På vår webbplats ställer vi vår onlinekatalog till ditt förfogande så att du har tillgång till alla våra pooler och tillbehör till bästa marknadspris. Be om information vårt kundserviceteam som står till din tjänst för att lösa eventuella frågor du kan ha. Köp din pool från det ledande företaget i branschen.

Genomsnittlig kundbetyg 4,5 angående 5 från 21 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Gre Pool Granada 350x132 KITPR358GF - Tillbehör:E-Kit (Poolskydden + Blue Check)
 FRÉDÉRIC (LAUTENBACH) el 22/03/2021 ... "God kundvård"
   Automatisk Dammsugare Small Comfort Gre AR20682
   Poolskydd circulär Vintertäckning Gre - Välj din pools diameter:350 cm - 120 g/m2 - CIPR351
   Gre Pool Granada 350x132 KITPR358GF - Tillbehör:Inga
 MANUEL (ESCALOS DE BAIXO) el 05/03/2021 ... "All vård jag fick var uppmärksam, artig och korrekt. Kunden är inte intresserad av att veta när ordern går i produktion utan när den kommer att tas emot. Personligen tror jag att allt gick bättre än vad jag fick veta. Därför är jag tacksam för hela tjänstteamet utan att glömma Sara från mitt land. Hälsningar, M. PEREIRA"
   Gre Pool Granada 730x375x132 KITPROV738GF - Tillbehör:E-Kit (Poolskydden + Blue Check)
 EMMANUEL (HETTENSCHLAG) el 05/03/2021 ... "Inget att säga, mycket bra tjänst"
   Gre Pool Granada 550x132 KITPR558GF - Tillbehör:E-Plus (E-Kit + Dammsugare)
 EMANUELE (VILLANOVA BIELLESE) el 16/02/2021 ... "Allt levereras före det förväntade datumet. Ad hoc-förpackning och snäll, ständigt tillgänglig personal. Naturligtvis rekommenderar jag dem"
   Gre Pool Granada 350x132 KITPR358GF - Tillbehör:Inga
 CLARA (MANRESA) el 10/02/2021 ... "Trots förseningen, av skäl utanför företagets räckvidd, gick allt snyggt. De tillhandahöll sanningsenlig information och sedan gick snabbt med de expedition, som genomfördes av en riktig professionell. Jag är väldigt glad överlag."