Gre Anpassade Pooler

Gre Anpassade Pooler

Gre Anpassade Pooler är cirkulära och ovala pooler, som är 120 eller 132 cm höga och har skimmer, medan stege och filter är valfria.

I avdelningen Gre Anpassade Pooler kan du köpa en pool utan att behöva också köpa reningssystemet, stegen eller tillbehör. På så sätt kan du spara pengar genom att konfigurera utrustningen för dina badanläggningar efter dina önskemål och anpassa den till dina behov.

Gre Anpassade Pooler utan filter eller stegar

I avdelningen Gre Anpassade Pooler ger vi dig möjligheten att få modellerna av Gre pooler utan rening, stege eller tillbehör. Dessa pooler utan filter säljs under varumärket StarPool, som är tillverkade av Tillverkning Gre med samma kvaliteter. Dessa modeller inkluderar skimmer så att du enkelt kan anpassa poolen till en annan typ av reningssystem.

Gre Anpassade Pooler


Med pool basen kan du konfigurera utrustningen för dina badanläggningar med önskat filter eller med stegen. I vår onlinebutik har du en avdelning av reningsverk, samt trappor där du också kan köpa de nödvändiga elementen för att slutföra konfigurationen för dina badanläggningar efter din önskan.

I pooltillbehör avdelningen har du en komplett katalog över reningsverk av olika typer och i en mängd olika krafter. De vanligaste vattenfiltren är patron- och sandfilter. Patronfilter är billiga och mycket enkla att använda, men de brukar ha mindre ström. Å andra sidan har sandfilter, tack vare en oberoende vattenpump, större effekt och större effektivitet som underlättar underhållsuppgifter. Genom att köpa en Gre Pool utan filter kan du välja typ av reningssystem och kraften hos filtret.

I vårt poolstegssektion kan du välja bland flera stege-modeller i olika höjder och ytor. Du kan välja mellan pooler med flyttbara fronter för att förhindra tillgång till poolen, särskilt för minderåriga utan tillsyn av en vuxen. Du kan också köpa stegar med en toppplattform för mer bekväm tillgång till badrummet.

Pooler ovan mark säljs oftast i poolkit i vilka, förutom poolen, inegår också har ett filter för vattenrening och en stege för åtkomst till poolen. Vid vissa modeller inkluderas även andra tillbehör som t.ex. golvmattor.

I poolkits erbjuds, förutom poolen, vanligtvis ett reningssystem med en lämplig kraft för vattenvolymen enligt varumärkets kriterier. Poolkits ger alternativet i många fall såväl som möjligheten att välja mellan billigare kassettfilter och effektivare sandfilter. Många användare föredrar dock att ha en större reningskraft i sin pool. På detta sätt minskar de rening och underhållstid för sina anläggningar.För dem erbjuder vi detta sortiment av Gre Pooler utan filter, trappor och tillbehör.

I vissa fall har man ett begagnat reningsfilter eller begagna trappor från en tidigare badanläggning. Då kan man spara medel genom att köpa endast ovan jord poolstrukturen. På detta sätt kan man förnya sin badanläggning utan att behöva återköpa de tillbehör som man redan har.

I vår onlinebutik ger vi dig möjligheten att endast köpa poolstrukturen utan tillbehör. På detta sätt kan du göra förändringar i din badanläggning enligt dina behov. Om du har några frågor så kan du kontakta vår kundtjänst.

Genomsnittlig kundbetyg 4,9 angående 5 från 40 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   StarPool Vit 460x120 P460ECO
 DENIS (REUIL-EN-BRIE) el 20/09/2021 ... "Mycket snabb tjänst. Som frågat."
   StarPool Träimitation 460x132 PR458WO
 STEFANO (BICINICCO) el 29/06/2021 ... "Snabb och noggrann service. Bara ett bakslag... Det var några felaktiga delar i paketet, men jag kontaktade kundtjänst och de bytte ut det inom tre till fyra dagar."
   StarPool Träimitation 730x375x132 PROV738WO
 FRANCISCO (ALAVA) el 24/06/2021 ... "Mycjet god köp. Effektivt och snabbt"
   StarPool Vit 610x375x132 PROV618
 GUADALUPE (GUAREÑA) el 15/06/2021 ... "Mycket bra tjänst vid alla tillfällen som jag har behövt"
   StarPool Vit 610x375x132 PROV618
 PIETRO (TERMINI IMERESE) el 09/02/2021 ... "Snabb leverans som anlände i tid"