Pooldammsugare Manuell

Pooldammsugare Manuell

Pooldammsugare Manuell är billiga och utformade för små pooler, därför är de en bra lösning för att hålla botten på din pool ren.

Om du har en pool kan du ha stött på problemet att botten av din pool har fyllts med ett slags fint silt och sandkorn som ackumuleras. För att samla in dessa måste du tillgripa dammsugare och om din pool är liten eller medelstor är det lämpligt att använda pooldammsugare manuell som gör att du kan hålla din pool ren till ett lågt pris.

Typer av pooldammsugare manuell

På PoolerOvanMark.se har vi ett urval av manuella pooldammsugare som täcker alla användningsbehov för denna typ av tillbehör. Nedan kommer vi att förklara de olika typerna som finns tillgängliga i vår onlinebutik och deras huvudsakliga egenskaper:

Pooldammsugare Manuell


- Njurtyp: Denna Toi-märkesmodell är kopplad till ett sandfilterreningsverk för att dra nytta av dess absorptionskapacitet. Den har ett utdragbart handtag som är 2,44 meter långt så att du når alla hörn av din pool. Tack vare borstterminalen kan du ta bort alla typer av smuts som fästs i botten, t.ex. alger, eftersom det absorberar föroreningarna.

Venturi-typ : För drift av denna modell krävs anslutning av en vattenslang, vilket tack vare Venturi-effekten skapar en absorptionsström som samlar upp de ämnen som deponeras i botten och behåller den i ett nätverk för att tas ut senare.

- Typ spruta: Det är en mycket enkel modell som är perfekt för rengöring av små pooler som barnpooler eller spa. Den drivs manuellt med hjälp av en kolv så att den suger föroreningarna och håller kvar dem i ett filter. Det kräver ingen typ av anslutning, som fungerar självständigt.

Pooldammsugare manuell är utan tvekan ett viktigt tillbehör som kommer att få mycket användning. Från PoolerOvanMark.se erbjuder vi dig ett urval av Toi-märket av hög kvalitet till exceptionella priser. Ett starkt rekommenderat köp som hjälper dig att ta hand om din pool.

Genomsnittlig kundbetyg 4,7 angående 5 från 209 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Manuell Dammsugare Medium Vac Gre AR20637
   Poolskydd circulär Vintertäckning Gre - Välj din pools diameter:350 cm - 120 g/m2 - CIPR351
 ANA (ARRABAL) el 13/09/2021 ... "Inom förväntningarna"
   Manuell Dammsugare Little Vac Gre 08011A
 ARLINDO (CHARNECA DA CAPARICA - AROEIRA) el 27/07/2021 ... "Utmärkt betjäning. Leverans före angiven tidsfrist. Produkt enligt informationen på webbsidan."
   Rengöringssats Pooler Komplett Gre AR20641
   Gre Pool Finland 350x120 KIT350N - Tillbehör:Inga
 MARTA (SÃO JOÃO DA TALHA) el 23/07/2021 ... "Oklanderlig tjänst och konkurrenskraftiga priser. Transportören gör endast förplanerade leveranser, vilket försenade leveransen då det fanns ett fel i mobilnumret och det inte upptäcktes i tid."
   Lövhåv med teleskopisk handtag Gre 40031
   Kit Dammsugare Manual Gre - Slanglängd: slang på 8 meter
 ROSA (CIVITA CASTELLANA) el 22/07/2021 ... "Allt mycket effektiv, vänlig och snabb hjälp. Den enda svårigheten att placera linern och filten under linern till min pool. Under filten var det fyrkantigt och min pool är rund, så det var lite svårt att klippa den och passa den utan komplikationer. Hur som helst är jag nöjd med produkten."
   Manuell Dammsugare Medium Vac Gre AR20637
 NUNO (CRUZ DE PAU) el 15/07/2021 ... "god"