Automatisk Pooldammsugare

Automatisk Pooldammsugare

Med Automatisk Pooldammsugare kommer du att glömma att behöva arbeta. Sätt dem i drift och låt dem rengöra din pool.

På poolerovanmark.se hittar du ett brett utbud av Automatisk Pooldammsugare som är utformade för att underlätta dina underhållsuppgifter så att du kan njuta av ditt bad i lugn och ro.

Automatisk Pooldammsugare för enkel och bekväm poolrengöring

För att förhindra att sediment ackumuleras vid poolens botten måste vi använda pooldammsugare. Inerta ämnen ansamlas vanligtvis i botten som inte längre kan elimineras med klor och som reningsverket inte kan absorbera. Denna uppgift att samla upp slammet från botten måste utföras regelbundet så att de inte ackumuleras. Om du har en sandfilterreningsanläggning som har pumpar med acceptabel effekt finns det möjlighet att använda en automatisk poolrengöring. Den här enheten sparar mycket tid, så att du alltid kan hålla poolen utan spår av silt med lite ansträngning. Alla dessa fördelar samt det faktum att dessa tillbehör inte antar att en alltför stor kostnad gör det till en mycket nyttig investering.

Nedan beskriver vi några av de automatisk pooldammsugare som du hittar i vår webbutik:

Automatisk Pooldammsugare


- Anaconda modell: Den kräver en låg absorptionskapacitet med minst 4 m3/h med en effekt mellan 75 W och 375 W vilket gör den lämplig för olika pooler. Enhetens rörelse utförs genom att en pendel dras av vattenströmmen, vilket ger en helt slumpmässig rörelse över golvet i poolen medan den absorberar alla föroreningar som den stöter på och skickar den till reningsverket. Enheten innehåller en 6,4 meter lång slang för att kunna nå varje hörn.

- Nyckelpiga modell : En modell med en rolig design som imiterar formen på denna märkliga röda insekt med svarta prickar. Denna enhets egenskaper ger den en större filtreringskapacitet. Den kräver anslutning till en reningsutrustning med en effekt på 3/4 CV eller 10 m3/h för absorptionskapacitet för dess drift. Enheten levereras med en tio meter lång slang.

Om du har några frågor kan du kontakta vår expertgrupp som kommer att klargöra dina tvivel och ge dig råd så att ditt köp blir så tillfredsställande som möjligt. Dra nytta av våra erbjudanden och ta ett pooltillbehör hem till ett lågt pris.

Genomsnittlig kundbetyg 4,9 angående 5 från 128 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Automatisk Dammsugare Professional Vac Gre 19007
 MARIO (MEALHADA) el 13/09/2021 ... "Utmärkt"
   Förfilter för dammsugare PFAC17
 PAULO (SILVES) el 30/07/2021 ... "Super snabb igen."
   Automatisk Dammsugare Wiki Vac Gre 90399
 BARREIRA (SERREDADE-FEBRES) el 09/07/2021 ... "Jag är helt nöjd med köpet och er vård. Jag rekomenderar."
   Automatisk Dammsugare Professional Vac Gre 19007
 TERESA (POCARIÇA - CANTANHEDE) el 27/06/2021 ... "Snabb vid leverans. Tillrådlig"
   Automatisk Dammsugare Professional Vac Gre 19007
 PAULA (BRAGANÇA) el 17/06/2021 ... "Jag hade en mycket vänlig behandling som gjorde processen gynnsamer."