Hydrauliska Pooldammsugare

Hydrauliska Pooldammsugare

Nu kan du rengöra golven i din pool med våra Hydrauliska Pooldammsugare.

Upptäck vår katalog med hydrauliska pooldammsugare där vi har ett brett utbud av modeller av alla märken. Vi har så prestigefyllda varumärken som Polaris, Zodiac, Gre eller Astralpool, alla ledande inom branschen och synonymt med kvalitet.

Katalog med hydrauliska pooldammsugare av alla märken

Hydrauliska pooldammsugare är rengöringsutrustning som normalt behöver anslutas till poolens reningssystem, så att den kan använda dess pumpkraft för att suga upp föroreningar från botten av poolen.

Hydrauliska Pooldammsugare


Dessa enheter har också en annan genial mekanism som tillåter dem att flytta. Tack vare en pendel som rörs av den inkommande vattenströmmen ger den en slumpmässig rörelse genom poolen som gör att du når alla punkter i poolen. För att förhindra blockeringen har många modeller en skyddsring på sin övre del som förhindrar kollision med trappan och andra hinder som kan stöta på. De kraftfullaste modellerna som Zodiac T5 Duo-modellen kan till och med rengöra poolens väggar.

För drift av dessa dammsugare är det nödvändigt att reningssystemet som vi måste ansluta den till har tillräckligt med kraft så att dammsugare ska kunna utföra sin funktion. Denna erforderliga pumpkraft specificeras för varje modell.

Hydrauliska pooldammsugare har mycket kraftfulla prestanda, för vilka de kräver monteringen av en extra vattenpump i poolreningssystemet. I gengäld ger de en snabb rörelse runt poolen och en kraftfull absorption.

Den mekanism som oftast används vid hydrauliska dammsugare med tryck är Venturi-effekten . Detta system gör det möjligt att omvandla en vattenström till en sugström som används i denna utrustning för att samla upp smuts, alger och föroreningar som ackumuleras i botten av poolerna och sedan förvaras i filtren på pooldammsugare eller samlas in av poolreningsutrustningen.

En av våra favoritmodeller är Polaris P3900. Det här är en enhet som har 3 Venturi-sugstrålar och som rör sig slumpmässigt med en hastighet på upp till 20 meter per minut. Ett verkligt underverk av teknik som står till tjänst för din pool. Dessutom kan den a användas i pooler i alla typer av former och med en mängd olika beklädnader, såsom kakel, liner, polyesterhölje, förstärkt PVC eller målad betong.

Genom att dra nytta av reningssystemet för användning av denna utrustning får vi mycket enkla och billiga modeller som är lätta att installera och använda. De behöver inte placeras nära eluttag, allt de behöver är att vara i närheten av reningsutrustningen.

Upptäck den bästa utrustningen från de bästa märkena. Vi ställer till ditt förfogande ett brett utbud av produkter av beprövad kvalitet så att du kan hitta den som bäst passar dina behov. Utnyttja möjligheten och köp online dessa fantastiska pooltillbehör som gör underhållsuppgifterna av din pool enklare. Du kan kontakta vårt kundtjänstteam. Vi hjälper dig gärna med allt vi kan för att göra ditt köp så tillfredsställande som möjligt.