Poolkemi

Poolkemi

Håll ditt poolvatten klart och desinficerat tack vare våra Poolkemi som rekommenderas speciellt för poolerovanmark.

Poolkemi möjliggör bevarande och desinfektion av poolen, vilket möjliggör underhåll av kristallklart vatten som är transparent och färglöst. Därigenom uppnås optimala sanitära förhållanden för badrummet. Dessa kan ha olika applikationer och finns i olika format, såsom klordesinfektionsmedel, bromdesinfektionsmedel eller anti-alger, pH-regulatorer och flockningsmedel, bland andra.

Poolkemi ger dig rent vatten

För att hålla poolvattnet rent är regelbundet underhåll nödvändigt. För att underlätta dessa underhållsuppgifter finns en serie kemiska produkter tillgängliga som, när appliceras korrekt, gör att du kan njuta av rent vatten utan ansträngning. Problem som pH-obalans, grumlighet eller alger kan undvikas med användning av lämpliga kemiska produkter för vart och ett av dessa fall och därmed garantera att din pool är fri från patogena bakterier.

Poolkemi


Det finns ett oändligt antal poolkemikalier som fungerar mot problem som kan orsaka att vatten går dåligt. Till exempel kan höga temperaturer under dagen orsaka en ansamling av alger i botten eller väggarna på din anläggning, därför är det nödvändigt att använda klor eller till och med anti-alger i extrema fall. Dessa kommer att förhindra bildandet och utvecklingen av nämnda alger eftersom de kommer att elimineras tack vare desinfektionsmedlets egenskaper. Dessutom kommer också poolvattnets kvalitet bibehållas i ett korrekt tillstånd.

Å andra sidan har pH-regulatorn ansvaret för att justera och stabilisera pH-nivån i din pool, eftersom saltkloreringens verkan och klorns verkan beror direkt på den. PH är ett mått på vattnets basitet eller surhet, så om pH-värdet är större än 7 anses det vara basiskt och om det är lägre är det surt. PH bör alltid ligga mellan 7,2 och 7,6, vilket ger ett optimalt tillstånd där desinfektionselementen är mest effektiva.

En annan produkt som kan vara av intresse för dig är flockningsmedel. Dessa kommer att ta hand om att binda de fina partiklarna som flyter så att de kan falla till botten och lätt plockas upp av rengöringsmedlen, vilket undviker turbiditet. Detta är en av de många lösningar som vi har i vår onlinekatalog och som hjälper dig att hålla dina pooler skinande rena och desinficerande.

Det rekommenderas alltid att kontrollera vilka produkter som är bäst lämpade och vilka som bäst passar vår pool, liksom mängderna av var och en vi ska använda och hanterings- och säkerhetsindikationer.

Genomsnittlig kundbetyg 4,8 angående 5 från 121 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Producto de Invernaje Inverplus 5 litros 4701
   Cubierta Invierno Piscina Toi Circular - Medida 550 cm 4954
 ALEXANDRE (FAMÕES) el 14/09/2021 ... "Problemfri."
   Kit PH y Cloro Toi
   Dosificador de cloro Toi 4879
   Cubierta Invierno Piscina Toi Circular - Medida 350 cm 4950
   Repuestos Piscinas Toi 460x120 cm - (PL) Guía Protector 95 cm
 WILFRIED (BARC) el 09/07/2021 ... "Förutom ett litet fel från leveransmannen i antalet paket finns det inget mer att säga. Kundtjänst har varit mycket reaktiv"
   Underhållssats för Pooler från 0 till 5 m3
 CRISTINA (LISBOA) el 02/07/2021 ... "Mycket god!"
   Lövhåv med handtag Gre 40031F
   Komplett 4 Aktioner 5 kg Gre 76012 - Paket av 1 st. x 5 Kg
   Flytande klordispenser Gre 90140
   Fottvätt Gre LP01
 MOLAG (OLIVEIRA DE AZEMÉIS) el 02/07/2021 ... "Beställningen ankom i tid helt enligt beställning."
   Pastillas 5 Acciones 5 Kg 4724
 STEFANO (CALTIGNAGA) el 27/06/2021 ... "Mycket snabb leverans, med sändningkostnaderna för höga"