Blue Check 71665
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Blue Check 71665

Blue Check är ett originalt Gre-tillbehör för den smarta analysatorn blue connect, hänvisar till 71665. Nymodighet Gre-tillbehör!

603,20 kr

603,20 kr Exkl. moms

check Produkten är tillgänglig
Kontakta oss och få din personliga offert

Jag accepterar behandlingen av min personliga information för att ta emot nämnda samråd.

Ansvarig: EYAROC COMPANY SL, Ändamål: att bygga kommersiell relation med användaren. Legitimation: Consent Mottagare: Informationen kommer inte att överföras till tredje partiet, Rättigheterna: Ha åtkomst till, korrigera eller ta bort informationen, så väl som andra rättigheter som förklaras inom tilläggsinformationen längst när på sidan.
Köp nu och få det mellan Tors. den 1 och Ons. den 7 Maj.
Vad betyder det att en produkt är bokningsbar? Mer info
Fraktkostnaderna för tillverkaren GRE är kostnadsfria från 2750 kr. För lägre beställningar, vänligen kontrollera i kundvagnen.
71665
Blue Check Gre 71665 originaltillbehör för blue connect.
Du testar bekvämt kvaliteten på vattnet i din pool med denna testremsor, en produkt avsedd för den smarta analysatorn blue connect.
Genomsnittlig kundbetyg 4,4 angående 5 från 7 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   DAVID (BETANZOS) el 27/04/2021 ... "Snabb leverans"
   CHANTAL (CHALIGNY) el 13/04/2021 ... "Mycket nöjd med kvinnan som svarat mig i telefon vid flera tillfällen, därför hon har varit väldigt trevlig och reaktiv. Jag har dock haft problem med transportföretaget som inte har kommunicerat bra leveranstid. Leveransmännen är vänliga. Av den anledningen markera jag bara med en 3"
   LAURENT (OZOUER LE VOULGIS) el 09/03/2021 ... "Inga problem, lätt att kontakta kundtjänst. Det har varit lite förseningar på ett omslag men de har alltid hållit mig informerad."
   JOÃO (CHARNECA CAPARICA) el 28/05/2020 ... "Mycket bra tjänst"
   JULIEN (VANTOUX) el 06/05/2020 ... "Covid situation, begäran mottagen två månader senare. Felaktig beställning mottagen. Vissa artiklar i min beställning saknades på grund av brist på lager. De hade inte varnat oss. Vi får reda på när vi får beställningen. De erbjöd oss ​​en återbetalning, men vi var tvungna att köpa det som saknades på ett annat ställe, slöseri med tid och pengar, för på andra ställen är det dyrare och i mitten av juli är allt slutsålt överallt..."
   SÉBASTIEN (PEYNIER) el 07/03/2020 ... "Jag gjorde min beställning den 03/07 före covid-19 nedslutningen, och trots förseningarna i leveransen har kundtjänsten gett mig nyheter och min beställning kom den 31 mycket väl packad. Det återstår bara att installer den. Jag tackar er."
   MICHAEL (ST. ULRICH BEI STEYR) el 03/06/2019 ... "Allt det bästa! Mycket vänlig tjänst!"