Väggborste på 25 cm Grafit Gre WBP25
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
På rea! −25%

Väggborste på 25 cm Grafit Gre WBP25

Väggborste Gre på 25 cm för rengöring av pooler, referens WBP45. Värumarket presenterar grafit kategori, högkvalifikativa tillbehör för underhåll av din pool.

166,95 kr 222,60 kr −25%
check Produkten är tillgänglig
Kontakta oss och få din personliga offert

Jag accepterar behandlingen av min personliga information för att ta emot nämnda samråd.

Ansvarig: EYAROC COMPANY SL, Ändamål: att bygga kommersiell relation med användaren. Legitimation: Consent Mottagare: Informationen kommer inte att överföras till tredje partiet, Rättigheterna: Ha åtkomst till, korrigera eller ta bort informationen, så väl som andra rättigheter som förklaras inom tilläggsinformationen längst när på sidan.
Stäng på semester. Vi återvänder den 14 september
Vad betyder det att en produkt är bokningsbar? Mer info
Beställningar från tillverkaren GRE har 159,90kr av fraktkostnader, i beställningar upp till 3.000kr vid köp av produkter från denna tillverkare. Vid flera beställningar, frakten är GRATIS.
WBP25
Gre väggborste, grafit kategori WBP25 25 cm. Praktiska tillbehör av hög kvalitet och fin design för vård av din pool.

Gre presenterar en speciell borste för rengöring av poolväggar, gjord av gummiaktigt material i sin speciella kontur för att undvika att skada linern. Lätt och bekvämt att använda tack vare sina rundade hörn så att du kommer till smutsen i de mest komplicerade områdena.


Egenskaper vägg borste Gre WBP25:

- Borste konturer:  Gummiliknande.
- Mått:  36 x 13 cm x 2,8 diameter.
- Bas:  Lutad för borst.
- Vikt:  0,15 kg.
- Födel:  Bättre rengöring av hörn, bättre attackvinkel i tvärriktningen och bekvämare att använda.
Genomsnittlig kundbetyg 5,0 angående 5 från 3 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   JÉRÔME (LORMAYE) el ... "Poolen har inte monterats ännu och tillbehören har inte än använts men produkterna är bra, leveransen har gått snabbt och råd från anställda är oförbättringsbar."
   ROBERTO (COVÃO DO LOBO) el ... "Snabb och effektiv. Grattis"
   MANUEL (ESPINHO) el ... "Jag gjorde tre inköp, i tre faser, allt kom väl förpackat, i rätt skick och inom de fastställda tidsfristerna. Jag är nöjd med varumärket GRE. Jag hoppas att köpa från dem igen så ofta jag behöver underhållsprodukter. En nackdel; AQUACHECK trust-test är UTSÅLD, men förhoppningsvis beställer jag när det finns i lager igen. Tack och vänliga hälsningar - MC"