Poolfilter

Poolfilter

Håll vattnet i din pool rent med våra Poolfilter och reservdelar. Sandpoolfiltren, kassettfiltren, etc.

Vi är specialiserade på försäljning av högkvalitativa poolkomponenter, vi arbetar dagligen för att hitta det bästa priset för både pooler och deras tillbehör. Vattenreningsverk är ett av de viktigaste tillbehören som vi måste ta hänsyn till när vi köper en pool. Vår erfarenhet har visat oss att behoven varierar från klient till klient. Därför har vi utvecklat ett stort urval av poolfilter så att var och en person kan ta hem den som bäst passar deras behov.

Klasser av poolfilter

Om du vill hålla poolvattnet rent på ett enkelt sätt rekommenderar vi våra poolfilter. Låt oss ta en titt på vilka poolfilter som är mest populära.

Poolfilter


Sandfilterpump: Denna typ av filter för pooler är den mest rekommenderade för de flesta medelstora och stora pooler. Det är en mycket effektiv reningsmetod som kräver lite underhåll. Beroende på dimensionerna på din pool så rekommenderar vi att du väljer ett sandfilter med tillräcklig kapacitet för att flytta hela volymen i din pool på högst 2-3 timmar. När det gäller ditt val måste du också ta hänsyn till kraften i din vattenpump, eftersom om den har tillräckligt med ström senare kan vi använda den för poolrengöringsmedel eller ansluta den till ett luftkonditioneringssystem. Vi erbjuder utrustning från de erfarna varumärkena inom sektorn Intex och Toi, i ett brett kapacitetsintervall från 4 m3 / h till 15 m3 / h.

En annan typ av vattenfilter är använder patronfilter och skimmer. Detta alternativ är billigare än sandfilter, även om det endast rekommenderas för små pooler. Detta reningssystem fungerar genom att behålla föroreningarna i plastpatroner. Dessa patroner rengörs enkelt med en slang och kan bytas ut när de visar tecken på försämring. Patronfilter och skummare kan ha en elektrisk vattenpump med låg effekt för att tvinga vattnet att cirkulera genom filterkretsen. Detta vattenpump kan användas av vissa specifika rengöringsmedel. Skummarna skruvas på höjden av vattennivån i poolerna som möjliggör detta, vilket underlättar inträde av vatten och förbättrar prestanda.

Ett mervärde som Toi-märket filter har är att i reservdelar avdelningen i vår webbutik finns det ett brett utbud av delar som är nödvändiga för reparation. Detta gör att din investering i en reningsutrustning kan hålla i många år och ger utmärkt prestanda utan att behöva bytas ut.

Begär inormation om budgeten utan förpliktelse vårt tekniska team kommer att ge råd och vägleda dig i ditt köp om du vill. Upptäck varför vi är ett av de ledande företagen på marknaden för pooler ovan mark.

Genomsnittlig kundbetyg 4,9 angående 5 från 165 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Tekniska lokaler för Komposit 96 cm Gre TRCP96
 STÉPHANE (BANYULS DELS ASPRES) el 25/08/2021 ... "Kvalitetsprodukt, team som lyssnar vid tidpunkten för mitt köp som har kunnat svara på mina frågor, och med snabb leverans"
   Patronfilter 3.8 m3/h AR124
 MARIA (ENTRONCAMENTO) el 01/08/2021 ... "."
   Sandfilter 4 m3/h Gre FS320
 LUÍS (SOUSEL) el 30/07/2021 ... "."
   Patronfilter 3.8 m3/h AR124
 MARCIO (MARMELETE) el 30/07/2021 ... "Jag ringde bra information om produkterna i allmänhet, med goda råd. Frakten var snabb enligt överenskommelse. Priserna är också bra."
   Silex sand 25 kg Gre AR200
   Despiece del Filtro de Arena Gre FAE380 - (11) FAE38016P
 LUDOVIC (GRAND FORT PHILIPPE) el 20/07/2021 ... "Snabbt och allvarlig! Tillrådlig!"