Upprullare Pool

Upprullare Pool

Upprullare Pool används för att ta bort och sätta skydden mycket lättare, bortsett från att de tar mindre plats och kommer att hålla längre.

Upprullare Pool gör det möjligt för oss att placera och samla poolskydd på några sekunder på ett enkelt och bekvämt sätt. Detta tillbehör underlättar underhåll genom att täcka poolen när vi inte använder den.

Upprullare Pool, enkelt och bekvämt

Upprullare Pool

När vi har en pool av vilken typ som helst, rekommenderas det alltid att vi har ett skydd som gör att vi kan stoppa smutsets inträde i vattnet och andra element som kan förändra vattnets egenskaper och som måste korrigeras med kemiska behandlingar och därmed innebära extra kostnad.

För den här uppgiften att förlänga locket och fortsätta att samla det när poolen inte används, är det bäst att ha en upprullare som underlättar arbetet avsevärt och gör denna uppgift till en bekväm rutin som inte tar mycket tid.

Upprullare Pool kan vara fasta eller mobila. De fasta är installerade på en av poolkanterna och upptar det utrymmet permanent. Medan de mobila kan tas bort från kanten av poolen när locket har tagits bort och därmed lämna utrymmet fritt.

Även om upprullare kan göras för att mäta för en viss pool, på marknaden finns det billiga teleskopiska upprullare för pooler som gör att den kan anpassas till ett brett spektrum av pooldimensioner. För större pooler väljs vanligtvis fasta motoriserade upprullare, ställ tillbaka några meter från poolkonturen. Medan för pooler av medelstora storlekar väljs ofta mobil teleskopisk utrustning.

I båda fallen bidrar upprullare till komfort och tidsbesparingen genom att låta dig använda poolskydd oftare. Tack vare upprullares enkelhet och hastighet får du rent vatten på ett mer ekonomiskt sätt. Det här är några av fördelarna som den här lönsam investering innebär.

Genomsnittlig kundbetyg 4,8 angående 5 från 50 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Upprullare Pooler Ovan Mark Gre 40135
 CLAUDINE (CEREXHE-HEUSEUX) el 28/08/2021 ... "Jag ska inte installera den i år. Hälsningar. Claudine Cluyten"
   Komplett 4 Aktioner 5 kg Gre 76012 - Paket av 4 st. x 5 Kg
   Manuell Dammsugare Medium Vac Gre AR20637
   Upprullare för pooler ovan mark Basic Gre CRP58
 ANTONIO (ESMORIZ) el 15/07/2021 ... "Tjänst till mål!"
   Upprullare Pooler Nedgrävda Gre 90171
 MARIO (SANTA IRIA AZOIA) el 01/06/2021 ... "Vänlighet och tillgänglighet, belysninga och objektiva förtydliganden, snabb leverans. Intygar kvaliteten på den tillhandahållna tjänsten. Tack. Jag verkligen rekommenderar. Mario Diniz"
   Upprullare Pooler Ovan Mark Gre 40135
   Blue Check 71665
   Poolskydd oval Vintertäckning Gre - Välj mått på din pool:500x300 cm - 120 g/m2 - CIPROV501
   Ovala Termofolie Pool Gre - Välj mått på din pool:500x300 cm - 180 mikron - CPROV505
 CHANTAL (CHALIGNY) el 13/04/2021 ... "Mycket nöjd med kvinnan som svarat mig i telefon vid flera tillfällen, därför hon har varit väldigt trevlig och reaktiv. Jag har dock haft problem med transportföretaget som inte har kommunicerat bra leveranstid. Leveransmännen är vänliga. Av den anledningen markera jag bara med en 3"
   Upprullare Pooler Ovan Mark Gre 40135
 DAMIEN (CHAVONNE) el 29/03/2021 ... "Snabb leverans enligt förväntningarna. Väldigt glad. Jag har ännu inte installerat den."