Träpooler Sunbay

Träpooler Sunbay

Träpooler Sunbay är pooler av mycket hög kvalitet som är tillverkade av fransk tall behandlad med IV autoklav.

I samlingen av Trä Sunbay Pooler av värumarket Gre hittar vi badrumsfaciliteter med en 100 % trästruktur som ger utmärkt ytbehandlingar. De består av behandlat tallträ för att garantera en lång livslängd

Trä Sunbay Pooler, med integrerad trästruktur

Trä Sunbay Pooler från Gre är en nyhet i sektionen träpooler av Gre, ett av branschens ledande varumärkena. En produkt med sensationellt utseende som gör att vi kan ha en privat badrumsinstallation i trädgården hemme för sommarnjutning.


Träpooler SunbayPoolens struktur är tillverkat av fransk furu som är behandlad med en autoklav typ-IV behandling som skydda element i kontakt med poolen, jord eller sötvatten utsätts för permanent fukt. En behandling som säkerställer att träet mot angrepp av insekter och röta under lång tid garanteras.

Träet har FSC och PEFC kvalitetscertifikat för sitt ursprung. Dessa certifieringar låter oss veta att vi köper produkter från hållbart skötta skogar. Genom att köpa produkter med dessa certifikat ser vi till att inte uppmuntra illegal avverkning och avskogning med vårt köp.

SunBay Pooler-utbudet inkluderar, förutom deras utmärkta ytbehandlingar i ädla material, ett noggrant tillbehörurval som gör dessa anläggningar till en komplett och högkvalitativ produkt. För enkel pooltillgång har den en trästege från utsidan och en intern, av rostfritt stål, från invändig. Som ett reningssystem ingår ett sandfilter anpassat efter installationens dimensioner som hjälper oss att hålla vattnet rent och redo för bad.

I den här kollektionen har vi produkter i en stor variation av storlekar . I cirkulär form har vi en hexagonal struktur 412 cm i diameter och 119 cm hög utvändigt, och med en åttakantig struktur en större kapacitet installation på 511 cm i diameter och 124 cm hög utsida. I oval form har vi modeller med en långsträckt 436 x637 (längd + ytterlängd) åttakantig struktur.

Den har en enkel monteringsmetod med lätt-att-fästa spåren och flikarna på balkarna. I de långsträckta modellerna har de metall stöttor som är perfekt integrerade i strukturen. Strävpelarna varmed den är utrustad med sticker knappt ut med avseende på sidorna, vilket sparar utrymme och presenterar en enkel och stilren design, mycket elegant för trädgården. För långsträckta modeller krävs installation av en liten betongplatta 15 cm tjock för att förankra stödbenen.

En annan av denna produkts stora fördelarna är att de har stor mångsidighet eftersom de kan installeras både ovan jord , som semi-nedgrävd eller helt-begrava , så att du kan anpassa dig till din trädgård för att få den att se bäst ut.

En sensationell produkt som vi inbjuder dig att upptäcka i vår onlinekatalog.