Saltklorinatorer

Saltklorinatorer

Saltklorinatorer låter dig hålla din pool ren från mikroorganismer med användning av en saltlösning. Inget behov av kemiska medel.

Saltklorinatorer är automatiska, rena och enkla system som naturligt producerar klor. Klor fungerar som desinfektionsmedel för poolvatten och genereras kontinuerligt, vilket undviker stora koncentrationer av kemiska produkter som kan irritera människors hud och ögon.

Saltklorinatorer teknologi inom ditt räckhåll

För driften av dessa saltklorinatorer system är den enda produkten du behöver tillsätta i vattnet natriumklorid (salt). Den använda dosen salt bör vara 5 kg för varje kubikmeter (1000 liter) vatten. Tack vare denna lilla saltkoncentration omvandlar saltklorinatorer natriumklorid till klorjoner genom en elektrolysprocess. Som ett resultat av denna reaktion, producerar saltet hypoklorsyra, som är en desinfektionsmedel kemisk förening som håller vattnet fritt från alger och bakterier. Slutligen sker en annan reaktion som återigen innehåller salt som en produkt, vilket bibehåller en sluten krets där inga nya tillsatser av föreningar behövs. Salt går bara förlorat genom att tvätta eller tömma poolen, så dess ersättning kommer att ske regelbundet och i en liten mängd för din bekvämlighet och kloreringsutrustning har normalt indikatorer som indikerar när dessa salt tillsatser ska ske. BR>

Saltklorinatorer


Detta system undviker farorna med transport och hantering av kemiska produkter och skyddar miljön genom att inte generera förorenande kemikalier. Å andra sidan sparar du också underhålls- och rengöringsarbete och undviker lagring av farliga kemikalier. Kort sagt, det är ett automatiskt system som ger en hälsosammare behandling av vattnet än traditionella behandlingar och som inte kräver täta underhållsuppgifter.

Vi har en rad klorinatorer som anpassar sig till olika typer av pooler och som har en enkel installation av varumärkena Intex och Gre. Dessutom presenterar linjen Krystal Clear från Intex några väldigt intressanta produkter där saltlösningen kombineras med ozongeneratorer, med patronfilter eller med sandfilter så att den erhålls en mycket komplett och funktionell produkt som underlättar underhållsarbetet.

Saltklorinatorer gör att du kan njuta av din pool utan att behöva oroa dig för desinfektion, underhåll eller eventuella faror för din eller dina barns hälsa. Därefter kommer denna enhet att låta dig ha ett trevligt bad i kristallklart vatten.

Genomsnittlig kundbetyg 4,9 angående 5 från 30 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Gre premium saltlösning för pooler upp till 60 m3
 STEPHANE (LEVALLOIS-PERRET) el 19/06/2021 ... "Mottagen i tid"
   Saltklorinator Gre för Pooler Ovan Mark eller för Nedgrävda Pooler - Volym: För pooler upp till 60 m3. - pH-kontroll: Utan pH kontroll
 MARIANA (S.TEOTÓNIO) el 29/03/2021 ... "Allt angående denna beställning blev bra"
   Saltklorinator 55 m3 Gre EESB55
   Gre Pool Fidji 730x375x120 KIT730ECO - Uppgradering:Filter på 6 m3/h och Liner 40/100 - Tillbehör:E-Plus (E-Kit + Duk + Robot)
 TIAGO (LISBOA) el 15/03/2021 ... "Bra och pålitlig tjänst"
   Teleskopisk handtag 3,60 m en 2 sektioner på 1,80 m Gre 40010
   Kompakt Salt 25 kg 90365
   Automatisk Dammsugare Wiki Vac Gre 90399
   Upprullare för pooler ovan mark Basic Gre CRP58
   Lövhåv de Superficie Grafit Gre LSP40
   Strålkastare Led för Pooler i Trä och Komposit Gre PLWPB
   Väggborste på 25 cm Grafit Gre WBP25
 JÉRÔME (LORMAYE) el 01/03/2021 ... "Poolen har inte monterats ännu och tillbehören har inte än använts men produkterna är bra, leveransen har gått snabbt och råd från anställda är oförbättringsbar."
   Sistema de Cloracion Salina Krystal Clear Intex hasta 26,5 m3 26668
 VERA (SAMOUCO) el 22/07/2020 ... "Väldigt nöjd. Mycket snabb sändnings- och leveransprocess."