Poolvärmepumpar

Poolvärmepumpar

Poolvärmepumpar används för att värma vattnet i din pool, vilket förlänger badperioden i månader. Spara på ditt köp tack vare våra priser.

Tack vare elektriska poolvärmepumpar kan du förlänga din badsäsong i flera månader utan att behöva konditionera utsidan av din trädgård. Dessa apparater behöver knappt underhåll och har höga prestanda som gör att du kan njuta av en behaglig tvattenemperatur på ett ekonomiskt sätt.

Förbättra badförhållandena med våra poolvärmepumpar

Poolvärmepumpar arbetar genom ett energisystem som använder värmen från utsidan för att höja temperaturen i poolen och låta dig njuta av badsäsongen längre. Enhetens funktion baseras på absorptionen av värme från utomhusluften och överföring av den till poolvattnet. Effektförhållandet är 1 kW för varje 5 kW som tillförs vattnet, det vill säga en prestanda koefficient (COP) på 5,0. Det är en bra prestanda som gör det möjligt att ge värme med hög effektivitet.

Poolvärmepumpar


Gre värmepumpar, har fantastiska funktioner, är utformade för att hålla länge och erbjuda hög prestanda. De har en ingång för larmsignalen som används vid höga eller låga tryck och en automatisk avfrostningskontroll som möjliggör optimal användning av pumpen och säkerställer att enheten fungerar korrekt mot låga temperaturer. Dessutom kan du välja bland flera sätt att använda avfrostning: med en fyrvägsventil, med hjälp av en bypassventil eller med elektrisk avfrostning. Det finns också möjlighet till försenad start av kompressorskydd. De mest kompletta modellerna har en LED-skärm som tilllåter dig att se temperaturen och kontrollera den mellan minimi- och maxgränserna. Även på skärmen finns flera indikatorer för det driftläge du befinner dig i. Värmepumpar måste användas tillsammans med avloppspumpen, som är det element som gör att vatten kan cirkulera genom kretsen.

Beroende på storleken på din pool kan du också välja olika värmesystem. På ett sådant sätt att för pooler av små och medelstora storlekar kan du välja elvärmare och solvärmare från Intex. Dessa värmare ger möjlighet att sätta flera element i serie, en efter en, för att öka prestanda.

Det här ekonomiska systemet är lämpligt för både pooler i marken och marken, vilket gör att den använda energin utnyttjas effektivt och låter dig njuta av en behaglig vattentemperatur.

Genomsnittlig kundbetyg 4,9 angående 5 från 60 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Mini Gre värmepump för pooler ovan mark HPM40
 LARS (FALKENSEE) el 06/09/2021 ... "Snabb bearbetning"
   Värmepump Inverter upp till 70 m3 Gre HPGI70
 MATTIA (ARESE) el 17/06/2021 ... "Alltid fläckfri"
   Mini Gre värmepump för pooler ovan mark HPM40
 CARLOS (PARDILHÓ) el 17/06/2021 ... "Utmärkt jobbat"
   Satsen Bypass Gre AR2000
   Värmepump Mini Gre för pooler ovan mark HPM30
 ANTÓNIO (LISBOA) el 15/06/2021 ... "Utmärkt betjäning. De nådde leveransfristerna."
   Värmepump Mini Gre för pooler ovan mark HPM30
 SÉRGIO (VILA NOVA DE SANTO ANDRÉ) el 10/06/2021 ... "Mycket enkel, snabb och säker leverans- och inköpsprocess"