Poolstegar

Poolstegar

Poolstegar för pooler ovan mark är en grundläggande komponent, så om dina är trasiga välj några av våra modeller med tanke på höjd och säkerhet.

Poolstegar för pooler ovan mark är ett grundläggande och fundamental komplement för att kunna njuta av din pool. Det är viktigt att du har en solid stege som du kan lita på, men som är samtidigt lätt och bärbar.

Bekväma poolstegar

Bland alla poolstegar som vi erbjuder hittar du här den som bäst passar din pool, så att du kan komma in och ut ur den bekvämt, oavsett poolens storlek och form. Vi erbjuder flera modeller som du kan välja bland enligt dina specifika behov, med hänsyn till vilken typ av stege du letar efter, antalet steg, höjden som ska sparas eller materialet i stegen.

Poolstegar


Stegarna för pooler som vi har i vår katalog är gjorda i galvaniserat stål vilket gör att strukturen är tålig samtidigt som den har en lätt konstruktion så att det är mycket enkelt och bekvämt att flytta eller ta bort dem när de inte används. Galvaniseringsbehandlingen som ges till stålet för ökad hållbarhet förhindrar korrosion på stängerna som är i permanent kontakt med vattnet. Stegen av polypropen, med skydd mot ultravioletta strålar, har en grov yta som förhindrar att du halkar. Dessutom är stödpunkterna på stegen inuti poolen täckta med ett svampigt material som förhindrar alla typer av skador på linern.

Alla våra modeller ger din familj och gäster extra komfort och säkerhet. Det är möljigt att välja mellan den enklaste och mest ekonomiska modellen, av saxtyp, och den förstärkta modellen med en överlägsen plattform, som ger dig en högre kvalitet och stabilitet.

Om du letar efter en stege för din ovan mark pool, tveka inte att ta en titt på de modeller som vi erbjuder på vår webbplats och att kontakta oss om du behöver någon form av vägledning eller hjälp i ditt val .

Genomsnittlig kundbetyg 4,9 angående 5 från 148 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Säkerhetsstege med Plattform på 120 och 130 cm Gre ES1213
 JOÃO (QUINTA DO ANJO) el 29/09/2021 ... "Mycket praktiskt. Bra pris. Bara leverantörer i Lissabon till mitt hus var långsam"
   Stege för Nedgrävda Pooler Standard 3 Steg Gre 40110
 RODRIGO (FERREIRA) el 13/09/2021 ... "Snabb leverans"
   Trappstege 98 cm 2x2 steg Gre AR109
 ÂNGELO (ENTRONCAMENTO) el 26/07/2021 ... "Det finns inga problem med köpet. De måste meddela lite innan leveranstiden. Förpackningen är lite skadad."
   Säkerhetsstege med Plattform på 120 och 130 cm Gre ES1213
 ELSA (NAZARÉ) el 21/07/2021 ... "Vi har ännu inte monterat stegen, men i princip är allt bra. Tack. Elsa"
   Stege för Nedgrävda Pooler Standard 4 Steg Gre 40272
 JOSE (BALTAR) el 20/07/2021 ... "Jag har redan tagits emot det. Tack."