Poolskydd

Poolskydd

Poolskydd skyddar vattnet från yttre faktorer och det finns både sommarpoolskydd och vinterpoolskydd. Vi bygger dem också på beställning för betongpooler.

Onlinebutiken PoolerOvaMark.se ställer till ditt förfogande en bred katalog av modeller av poolskydd. Detta tillbehör blir praktiskt taget ett viktigt inslag eftersom det sparar mycket tid och pengar vid underhållet av din pool.

Fördelar med poolskydd

Tack vare poolskydd håller du din pool fri från partiklar som kan ses av vinden, samtidigt som du undviker tillväxten av alger som kan förstöra vattenförhållandena och som kräver att du utför en speciell kemisk behandling för kunna ta bort den.

I fortsättningen kan du se de två typerna av poolskydd som ställs till ditt förfogande, funktionen för båda två och deras huvudsakliga fördelar:

- Poolskydd Vintertäckning: Detta omslag består av en ogenomskinlig och beständig duk som täcker poolens hela kontur så att den inte släpper in sand, löv och andra orenheter som vinden kan bära. Men viktigare än det kommer det också att förhindra att solljus tränger in så att algerna inte kan reproducera sig, vilket förhindrar att vattnet får en ohälsosam grönaktig färg.

Som namnet antyder är dess huvudsakliga funktion att skydda poolen när badsäsongen har avslutats och du vill behålla vattnet till nästa säsong. Men på sommaren används den också ofta eftersom du måste använda poolskydd när du förutser att poolen kommer att befinna sig obevakad i mer än ett par dagar utan att kunna utföra det vanliga underhållet. Tack vare det här skyddet kommer du att undvika problem med det gröna vattnet som skulle ha fått dig att förnya det eller använda en behandling för att eliminera det.

Poolskydd


- Termofolie eller Solfolie Pool: Till skillnad från den tidigare är detta ett lättare element som kan placeras med liten ansträngning eftersom det installeras flytande på vattenytan. Med detta element på plats kommer du att förhindra att vattnet fylls med föroreningar som bärs av vinden. Utöver detta, kommer du att se till att vattnet inte tappar temperaturen när du inte använder det, särskilt på natten. Så att du kan njuta av vatten med en behaglig temperatur från första morgonen och förlänga badsäsongen några veckor till.

I vår webbutik hittar du de modeller som bäst passar din pool och har den hemma på några dagar på ett bekvämt och säkert sätt.

Anledningar att täcka poolen
Det är mycket vanligt att tro att en pool bara är tillgänglig för dom rikaste, men verkligheten är väldigt annorlunda: att täcka en pool är tillgänglig för alla tack vare det stora utbudet av poolskydd som du hittar på marknaden.
Det är inte bara möljigt att täcka en pool, utan det rekommenderas starkt, eftersom det finns många fördelar som vi får när vi täcker poolen. Om du vill veta allt du ska få genom att lägga ett omslag, fortsätt läsa den här artikeln eftersom vi förklarar fördelarna i detalj.

Förlängd badsäsong
Om du ​​täcker en pool förlängs badsäsongen, eftersom du kan hålla en bekväm vattentemperatur genom att täcka över poolen på natten. Det här låter dig att fylla poolen innan den ska användas och att använda den längre vid slutet av sommaren.
Att installera ett poolskydd har visat sig hålla vattnet i poolen 2-4 grader högre än när du inte täcker den. Med en total täckning kan du hålla poolvattnet under hela året och bada eller simma i din egen pool när du vill.

Ju mindre underhåll, desto mindre kostnad
Poolvattenunderhåll är en annan av de stora fördelarna med poolkapslingar, eftersom det gör att vi kan spara stora summor pengar årligen på kemikalier. Anledningarna till att detta händer är flera:
- Färre element som producerar smuts som löv, stenar, smuts, damm eller sand från trädgården eller poolområdet når vattnet.
- Regnet gör inte heller vattnet smutsigt, och det är en viktig faktor. Det kan tyckas inte vara så farligt, men mikroorganismer som faller i regnet skadar vattnets pH.
- Poolskydd skyddar mot ultravioletta strålar, vilket innebär att cellulära organismer inte växer så lätt i poolen.
Allt detta gör vattnet renare och därför behöver vi inte använda ett stort antal kemikalier. Förutom pengar sparar du ansträngning (du behöver inte samla löv eller skräp från vattenytan) och både din hud och dina baddräkter ska vara tacksamma (de attackeras mindre av de kemiska föreningarna som man lägger i vattnet).

Ju högre säkerhet, desto mindre besvär
Oavsett om den är tom eller full, kan en pool vara en ständig fara för barn, husdjur eller det liknande. Ett poolskydd fungerar som försvar mot fall och skräck.

Poolskydd för alla fall: Oavsett vilken pool du har, och oavsett ekonomi du har, finns det ett skydd som passar dina behöv. Du kan hitta på marknaden alla typer av poolskydd, låg, hög, duk, manuell, automatisk, ... Vi kan försäkra dig att pris och utrymme kommer inte hindra dig att täcka din pool.

Genomsnittlig kundbetyg 4,8 angående 5 från 825 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Cubierta Invierno Piscina Toi Ovalada - Medida 730x366 cm 4955
 TOMAZ (ALÉM DA RIBEIRA) el 18/10/2021 ... "Mycket tillrådlig. Snabb och effektiv tjänst."
   Poolskydd oval Vintertäckning Gre - Välj mått på din pool:610x375 cm - 120 g/m2 - CIPROV611
 PERE (IGUALADA) el 06/10/2021 ... "Snabb leverans, men denna gång saknades försändningsmeddelandet. Annars, perfekt leverans och snabbhet."
   Poolskydd oval Vintertäckning Gre - Välj mått på din pool:1000x550 cm - 120 g/m2 - CIPROV1001
 MANUEL (AMADORA) el 29/09/2021 ... "Hela processen var exemplarisk. Inget dåligt att påpeka"
   Cubierta Invierno Piscina Toi Ovalada - Medida 550x366 cm 4957
 MARIANA (SÃO JOÃO DE VER) el 27/09/2021 ... "Det kom snabbt, vilka var precis vad jag ville ha"
   Poolskydd Vintertäckning för Träpooler Sunbay - Mått:Oval - Canelle 591x391 cm - 786754
 MARIO (SANTA IRIA DE AZOIA) el 21/09/2021 ... "Med visst bakslag från transportören i beställningsleveransen, ingenting hänförligt till PoolerOvanMark.se, och som snabbt löstes med hjälp av din anställd. Ovannämnda beställning levererades till mig och allt var i överensstämmelse. Utmärkt jobbat än en gång att man måste informera de ovan och det motiverar den bedömning som gjorts! Tack. Mario Dinis"