Poolrobot

Poolrobot

Poolrobot är designad för stora pooler och kan programmeras för att rengöra helt automatiskt botten eller väggen enligt modeller.

Poolrobot är ett mycket lämpligt tillbehör för stora pooler eftersom det, genom att arbeta automatiskt och praktiskt taget obevakat, sparar mycket tid i underhållsarbete.

Fördelarna med poolrobot teknik

Poolrobot dammsugare fungerar på ett autonomt och självständigt sätt eftersom de har ett vattenreningssystem inuti som gör det möjligt att behålla föroreningar medan de rör sig genom botten. Modellerna är enkla att använda och inställda för bekväm användning på ett sätt som gör att du kan optimera din tid så mycket som möjligt.

Poolrobot


Från PoolerOvanMark.se ger vi dig den mest avancerade tekniken inom poolroboter. Med ett urval utformat så att du kan välja den robot som bäst passar din budget. Med utgångspunkt från de mest grundläggande modellerna som har ett mycket överkomligt pris och som till och med har några grundläggande egenskaper kommer att ge dem en avsevärd förbättring, eftersom de kan sopa anläggningar på upp till 60 m2 yta så bara 2 timmar. De mer avancerade modellerna kan ha integrerade saltlösningskloratorer, även rengöra väggarna och vattenlinjen i poolen och ha programvara som låter dig optimera rutten längs poolen för att utföra rengöring så snabbt och effektivt som möjligt.

I PoolerOvanMark.se vi inbjuder dig att besöka vår onlinekatalog och om du har några frågor, kontakta vår kundtjänst som svarar på eventuella frågor och försöker ge dig råd så att ditt köp bli så tillfredsställande som möjligt.