Poolpumpar

Poolpumpar

Poolpumpar används för att förnya våra sandfilter med nya vattenmotorer utan att behöva köpa uppsättningen.

Vi erbjuder dig poolpumpar för att förnya eller förbättra impulssystemet för din reningsutrustning. Denna komponent kan användas som ersättning för drivmotorn för de sandfilter som har dem.

Poolpumpar för utbyte eller förbättring av reningssystemet

Poolpumpar kan köpas om du vill förbättra reningssystemets effekt eller om du märker att din poolpump har tappat strömmen och därför vill byta ut den.

Poolpumpar


Vissa reningssystem, såsom sandfilter, har poolpumpar som gör det möjligt att trycka vattnet från poolen genom vattenfiltret. Denna vattenpump är nödvändig för att systemet ska fungera korrekt. Rengöringssystemets prestanda, antalet liter vatten som passerar genom filtret varje timme, beror på det.

Dessutom kräver varje typ av reningssystem en vattenpump med en viss effekt för att få vattnet att passera genom sandfiltret så att det filtreras korrekt.

Poolpumpars kraft är också nödvändig för användning av poolrengöringsmedel. Dessa kräver en viss kraft för att kunna absorbera poolvattnet och smutsen som ackumuleras i botten av poolen.

Gre Gre’s reningssystem har flera modeller av vattenpumpar med olika effekt som anpassar sig till sandfilterens olika kapacitet. Modellerna Comfort de Gre finns med en effekt på 0,33 hk, 0,5 hk och 0,75 hk. Medan Premium Gre -modellerna har 1 CV, 1,5 CV och 2 CV. Dessa modeller har en en enstegs centrifugalpump.

För en bra bevarande av vattenpumpar bör det aldrig sättas på utan vatten, eftersom motorn på detta sätt lider mycket. Det kan leda till kraftförlust som kan få den att sluta fungera ordentligt eller till och med att den går sönder om den varar länge. Detta är vanligtvis en av huvudorsakerna till motoreffektförlust.

För att undvika problem med att motorn går utan vatten finns det självansugande pumpar som återvinner vattencirkulationen på egen hand. För att hitta dessa pumper måste du titta på pumpens egenskaper. När det gäller pumparna från märket Gre i Comfort- och Premium-modellerna har dessa ett självansugande pumpsystem. En annan funktion att ta hänsyn till är att vattenpumpen är så tyst som möjligt.

Det finns även reningssystem som integrerar både sandfiltret och en vattenpump som ger en mycket komplett lösning. Genom att endast byta ut vattenpumpen kan vi förnya vårt reningssystem på ett mycket billigare sätt utan att behöva byta ut hela satsen. Byte av dessa komponenter är vanligtvis enkel att utföra men måste utföras enligt instruktionerna för användning och säkerhet för utrustningen.

Det är vanligtvis den komponent som försämras mest i reningssystemet och även om det är ett av systemets huvudelement, kan vattenpumpar köpas individuellt med avseende på resten. En ersättning som kommer att innebära stora besparingar. Om du behöver något förtydligande kan du kontakta oss via vårt telefonnummer till kundsupport. Vi kommer att informera dig om det bästa alternativet för dig.

Genomsnittlig kundbetyg 4,8 angående 5 från 28 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Comfort Gre Vattenpumpar - Alternativen: 0.33 CV 7 m3/h Gre PP031
 JOSE (SETUBAL) el 16/09/2021 ... "Jag fick beställning i tid"
   Comfort Gre Vattenpumpar - Alternativen: 0.33 CV 7 m3/h Gre PP031
 ANDRE (CHAVANAY) el 01/07/2021 ... "Snabb leverans av en produkt enligt förväntningarna. Allt ok"
   Comfort Gre Vattenpumpar - Alternativen: 0.33 CV 7 m3/h Gre PP031
 JORGE (BUCELAS) el 14/06/2021 ... "Snabb leverans och mycket sympati i kundtjänst för att klargöra tvivel. Definitivt tillrådlig"
   Vattenpumpar Premium Gre - Alternativen: 1 CV 20 m3/h PP101
 ADELINO (IGREJINHA) el 09/06/2021 ... "Jag är nöjd, eftersom jag fick min beställning på mycket kort tid. Jag blev till och med förvånad, eftersom det bara har gått tre daga, inklusive en nationell helgdag mellan dessutom, den 10 juni 2021. Jag rekommenderar det."
   Comfort Gre Vattenpumpar - Alternativen: 0.33 CV 7 m3/h Gre PP031
 FRANCISCO (MAIA) el 24/03/2021 ... "Tyvärr de levererade inte direkt till Azorernas öar, så vi var tvungna att betala extra avgifter. Annat än att allt var bra, även om själva produkten kommer jag att kunna bedöma när jag får den"