Poolbelysning

Poolbelysning

Gör din pool livlig med vår Poolbelysning och utomhusklara LED-lampor. Välj form och dekorera utrymmet på din pool på ett originalt sätt.

Det finns ett brett utbud av poolbelysning-alternativ; spotlights, lampor, projektorer och andra ljusobjekt som kan hjälpa dig få en annorlunda och okonventionella touch till din pool och dess omgivningar. Dess installation i din trädgård hjälper till att skapa en speciell atmosfär när det blir mörkt.

Brett utbud av alternativ i poolbelysning

Tack vare LED-belysningsteknik har den klassiska glödlampan eller halogenlampan ersatts av en högpresterande ljusdiod som ger dig mycket viktiga besparingar; samt ett brett utbud av ljuskonfigurationsmöjligheter tack vare RGB-lysdioder (röda, gröna och blåa). Dessa lysdioder ger möjlighet att ändra färg och konfigurera dem så att de ger en mycket personlig touch.

Poolbelysning


Beroende på monteringsplatsen, kan vi skilja på tre typer av poolbelysning:

- Under vattnet: de placeras under vatten och erbjuder fullständig tätning för att undvika alla typer av händelser. En av de mest framträdande modellerna är ventilen med strålkastare, som möjliggör belysning med ljusa LED-lampor som är placerade och utnyttjar placeringen av utloppsventilen utan att hindra dess funktion.

- Flytande: de får flyta på vattenytan för att belysa omgivningen. Dessa armaturer är inte anslutna till strömmen, utan fungerar med uppladdningsbara litiumbatterier.

- Utomhus: de placeras runt poolen eller i trädgårdens fritidsområden för att belysa dem med olika färger, storlekar och former.

Några av belysningsalternativen för pooler i vår katalog har en fjärrkontroll som låter dig justera intensiteten, färgen (att välja mellan vita och 15 andra färger), varaktigheten och läget (fast eller med färgförändringar). Tack vare den låga förbrukningen av LED-lampor erbjuder de en långvarig autonomi.

I vår katalog finns ett brett utbud av flytande och utomhusarmaturer i en mängd olika former, färger och storlekar, så det blir väldigt enkelt för dig att hitta den modell som bäst passar dina behov eller smak. De mest populära är de med geometriska former (kuber, sfärer, pyramider, ovaler, etc.); även om du också kan lägga till en touch av funktionalitet med modellerna i form av en blomkruka, stol eller is hink.

Genomsnittlig kundbetyg 4,8 angående 5 från 182 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Led-strålkastare för Nedgrävd Pool Gre - Alternativen: LED Vit PLREB
 JOSÉ (ESTREMOZ) el 13/09/2021 ... "Tack. Jag ska rekommendera."
   Uppsättning 2 strålkastare LED Vit Pooler Ovan Mark Gre PLED2
 CARLOS (SESIMBRA) el 02/09/2021 ... "Betygsätt din... Jag beställde när verksamheten var stängd pga helgdagar, jag blev kontaktad per telefon dagen då den öppnade igen, och jag fick beställningen dagen efter. Kompetens och vänlighet, ja, jag rekommenderar. Bra jobbat."
   Led-strålkastare för Nedgrävd Pool Gre - Alternativen: LED Vit PLREB
 LAETITIA (LE CLUZEAU (CERCLES/LA TOUR BLANCHE)) el 31/07/2021 ... "Utmärkt tjänst. Först var jag rädd att webbföretaget fanns i Spanien och vid problem kunde vi inte kommunicera... Men så var det inte. Jag har ringt (4 gånger) och de har alltid svarat på mina frågor (på franska) samma dag eller i värsta fall dagen efter. Helt klart seriöst företag. I dessa tider är det ett nöje. Tack."
   Uppsättning 2 strålkastare LED Vit Pooler Ovan Mark Gre PLED2
 SMELTEN (TULLE) el 11/07/2021 ... "Mycket bra sällskap, allvar, kommunikation, vänlighet och professionalism! Jag rekommenderar dem starkt"
   Ovala Termofolie Pool Gre - Välj mått på din pool:610x375 cm - 180 mikron - CPROV610
   Ovala Markduk Gre - Välj mått på din pool:610x375 cm MPROV610
   Led-strålkastare Color Pooler Ovan Mark Gre PLED1C
 LUIS (VENDAS NOVAS) el 02/07/2021 ... "Allt ok."