Naturalis Pooler

Naturalis Pooler

Naturalis Pooler är betongpooler med en imitation av trä. Genom att skicka dem isär, kommer tillverkningskostnaderna att sänkas.

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.

Naturalis Pooler är badrumsfaciliteter de har blivit tänkta för att ha fördelen av träets estetik utan några av dess nackdelar. Detta uppnås tack vare en struktur gjord av mycket motståndskraftiga och hållbara betongpaneler på vilka en massfärgning appliceras som ger en ytbehandling som imiterar trä på ett mycket framgångsrikt sätt.

Naturalis Pooler, betongkroppar med träestetik

Naturalis Pooler

Naturalis Pooler har ett konstruktionssystem som liknar de som finns i andra pooler ovan mark, men med fördelen att de är gjorda av mycket motståndskraftiga material som är gjorda för att hålla. Strukturen på dessa modeller har starka betongpaneler som bildar en solid och hållbar struktur snabbt. Denna struktur kompletteras med ett tjockt liner som bildar pooler. Utan tvekan en innovativ produkt som har fantastiska egenskaper.

Dess trä-imitierande dekoration ger oss en elegant ytbehandling för trädgården, men utan träets nackdelar. Med minimalt underhåll får du en installation med bästa dekoration i din trädgård. Vi kommer inte att behöva oroa oss för angrepp av fukt, inte heller för insekter som angriper träet, eftersom betongen är resistent mot frysning och upptining.

Naturalis Pooler är designade för att installeras i husets uteplats eller trädgård på ett halvt nedgrävt sätt . De måste vara halvgrävda, beroende på modell, minst mellan 40 och 50 cm djupa. Tack vare det stora motståndet hos deras material kan de även installeras under jord.

När utgrävningen och den lilla betongbasen som poolen ska installeras på har utförts, gör byggprocessen för dessa modeller att deras installation är klar på bara två dagar. Erbjuder oss en enkel, snabb och solid ytbehandling tack vare dess enkla konstruktionssystem som liknar det för andra pooler ovan mark.

Naturalis pooler finns i olika storlekar med rektangulära, rundade och ovala former vilket gör att de kan anpassas till en mängd olika utrymmen. Naturalis rektangulära pooler är verkligen unika bland de modeller som finns på marknaden. Denna typ av struktur kan endast uppnås med en struktur som är tillräckligt motståndskraftig för att motstå vattentrycket. Ingen av poolerna i detta sortiment har stöttor eller stöd som sticker ut från sidorna, vilket är normalt att hitta i resten av avtagbara pooler med liknande egenskaper som dessa.

I rundad form kan vi hitta den med en dekagonal struktur, med tio sidor. I oval form har vi en struktur som liknar den rektangulära, men med hörnen har de en avfasning som gör den mer estetisk och gynnar tillgången till badrummet.

Som ett reningssystem har dessa pooler en filtrerande skimmar som drivs av en vattenpump. Denna filterskimmer har en patron med en stor filterkapacitetsyta och en stor finhet som gör att den kan behålla de flesta föroreningarna i vattnet. Vattnet drivs genom reningssystemet av en vattenpump som skapar ett mycket enkelt och funktionellt reningssystem.

Dessa pooler är utrustade med en 75/100 mikron liner , en stor tjocklek som, liksom dess struktur, är designad för att hålla. Dessutom har du möjlighet att välja linerdekorationen bland flera alternativ, på så sätt kan vi välja en ytbehandling i en annan färg eller de alltid eleganta i kakelimitation.

Dessutom har den ett stort antal detaljer, från en utvändig trappa och en invändig trappa för enkel åtkomst till badrummet, till bakgrundsgobelänger för att ha en ren bas som skyddar linern från eventuella punkteringar. Resultatet ska vara en ny pool som gör att vi kan upptäcka bads nöje i vår trädgård i många år.