Maytronics Poolroboter

Maytronics Poolroboter

Nu kan du rengöra golven i din pool med våra Maytronics Poolroboter. Maytronics kvalitetsgaranti.

Maytronics Poolroboter är mycket populära och marknadsförs för närvarande under varumärket Dolphin. Den här är en sammanslutning av två av de mest prestigefyllda tillverkarna i branschen tack vare vilken de kan erbjuda en komplett produktlinje för alla typer av pooler.

Maytronics Poolroboter - högpresterande utrustning för dina pooler

Den breda Maytronics Poolroboter katalogen som erbjuds tillsammans med Dolphin är utformad för att tillgodose alla sektorns behov. Från de mest ekonomiska modellerna avsedda för bostadspooler i alla storlekar till de mest avancerade modellerna som har alla tillbehör och möjligheter att betjäna även stora offentliga pooler.

Maytronics Poolroboter


Bland de mest grundläggande modellerna som de som vi kan hitta i märkets mest ekonomiska sortiment hittar vi Maytronics Poolroboter, till exempel de populära E10 modellerna. En mycket lätt och funktionell elektrisk pooldammsugare som är idealisk för pooler i bostäder. Borsta, dammsug och filtrera botten i poolen och uppnå fantastiska resultat snabbt och enkelt.

Maytronics har tillsammans med Dolphin en kommersiell linje för professionellt bruk med modeller med högre prestanda och mer avancerade, liksom de som vi kan hitta i Dolphin 2x2 Pro-Gyro av Maytronics-modellen. En högpresterande robot designad för offentliga pooler. Med en kapacitet på 32 m3 per timme, den kan rengöra en yta på 450 m2 på en timme, och inkluderar de bästa framstegen som intelligenta navigationssystem, skannergyroer eller fjärrkontrollenheter.

Bland dessa två modeller från tillverkaren Maytronics och Dolphin finns det ett brett utbud av modeller av automatiska elektriska poolrengöringsmedel för alla typer av bostads- och offentliga poolinstallationer i alla storlekar och med en mängd olika specifikationer. Därför är vi säkra på att du hittar de modeller som bäst passar dina behov. för
Denna utrustning gör det möjligt för dig att utföra rengöringsuppgifter för poolbotten på ett praktiskt taget obevakat sätt med stor lätthet och med lite ingripande. Omvandla en uppgift som, när den utförs manuellt, kan ta oss mycket tid till en uppgift som är bekväm och enkel att utföra som praktiskt taget utförs ensam. Den här är starkt rekommenderad produkt som du kommer att uppskatta omedelbart och som gör att du kan njuta av din pool med din familj och vänner ännu mer.

Maytronic har decenniers erfarenhet av att tillverka sina automatiska rengöringsmedel på ryggen med stor internationell prestige. Förse sina kunder med avancerad teknikutrustning som gör det möjligt att rengöra sina pooler med minimal ansträngning. År efter år upprätthåller varumärket en konstant innovationslinje som leder det att ta med de mest avancerade och varierade robotrengöringsmedel som gör det möjligt att lösa underhållsbehovet av pooler av alla slag.

Upptäck ett av de mest prestigefyllda varumärkena i världen för poolrengöring i din pålitliga webbutik. Vi har en professionell service som strävar efter att dess kunder gör sina köp så tillfredsställande som möjligt. Vi räknar med en snabb och säker service, samt en komplett kundservice som står till ditt förfogande för att svara på eventuella frågor.