Markduk Pool

Markduk Pool

Markduk Pool eller golvskydd förlänger livslängden för liner genom att skydda dem i området med största slitage.

Markduk Pool är ett av de tillbehör för pooler ovan mark som vi rekommenderar våra kunder för att förlänga livslängd av deras pools liner. Den består av ett plastark som du kommer att placera som bas för din pool så att du ger en ren yta som du kan luta dig på, och undviker direkt kontakt med möjliga element som kan punktera duken i din pool.

Markduk Pool, ett extra skydd för liner

Markduk Pool är ett riktigt användbart komplement till ovan jord pooler. De placeras under själva poolen och förblir på basen som ett extra skydd för pools liner.

Markduk Pool


Liner på en ovan mark pool är det element som bildar glaset som innehåller vattnet för badet. Även om det är ett stycke som är konstruerat för att tåla de belastningar som det kommer att utsättas för under användning, är det fortfarande ett av elementen som vi måste ta särskild hand om. Med korrekt underhåll kan vi få det att hålla i många år. Och utan tvekan är ett verktyg för att detta ska vara fallet att placera en golvmatta i vår installation från första stund. Genom att placera golvmattorna lägger vi till en extra tjocklek på basen för bättre skydd. Utan tvekan är det en klok investering att ha en markduk. Markduken kommer att skydda liner, vilken är ett av de mest värdefulla elementen i din pool.

När markduk har placerats och poolen har installerats kan du klippa överskottet så att markduken blir så diskret som möjligt. Du kan till och med lämna detta tyg runt poolkanterna så att det skyddar din trädgård mot stänk av klorvatten som kan påverka gräsmattan.

För att välja rätt markduk måste du ta hänsyn till storleken på din pool. De största tillverkarna, såsom Gre och Toi, har modeller av markduk för dimensionerna av pooler de säljer. På detta sätt kan du ha enn kontinuerligt tyg under golvet av din pool som anpassar sig perfekt till poolens dimensioner för att garantera bästa skydd.

En av rekommendationerna när du monterar din pool ovan mark är att ha en stabil och korrekt utjämnad sand- eller betongbeläggning vid basen så att poolen har en yta som är så jämn och bekväm som möjligt. Denna yta kommer att vara basen för din pool. Denna golvtyp är dock inte är obligatoriskt att ha, eftersom du kan installera poolen på ytan av din trädgård. I båda fallen, när du placerar en markduk, ser du till att du har en bas som är fri från alla vassa element och som delvis kommer att absorbera markens ojämnheter så att liner har en yta som är så jämn och ren som möjligt.

En annan modell för markduk är polyetenbitar. Dessa bitar har reducerade dimensioner på cirka en halv meter och bitarna har kanter som du kan passa ihop som om det vore ett pussel. På detta sätt utvidgar du basstorleken tills du täcker hela ytan under din pool

Genomsnittlig kundbetyg 4,8 angående 5 från 325 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Gre Pooler Kea 610x375x120 KIT610GF - Uppgradering:Filter på 4 m3/h - Tillbehör:Inga
   Ovala Markduk Gre - Välj mått på din pool:610x375 cm MPROV610
 JOANA (GRANJINHA - CHAVES) el 21/07/2021 ... "5 stjärnor på allt! Snabb leverans och fantastiskt vård!"
   Circulära Termofolie Pool Gre - Välj din pools diameter:240 cm - 180 mikron - CV250
   Liner Blå för circulära pooler från Gre - Välj mått på din pool:240x120 40/100 Hängande - FPR241
   Cirkulära Markduk Gre - Välj mått på din pool:240 cm MPR250
 JOSE (CIRUELOS) el 03/07/2021 ... "Allt kom korrekt och mycket snabbt."
   Ovala Termofolie Pool Gre - Välj mått på din pool:610x375 cm - 180 mikron - CPROV610
   Ovala Markduk Gre - Välj mått på din pool:610x375 cm MPROV610
   Led-strålkastare Color Pooler Ovan Mark Gre PLED1C
 LUIS (VENDAS NOVAS) el 02/07/2021 ... "Allt ok."
   10 skimmer filtren
   Ovala Markduk Gre - Välj mått på din pool:730x375 cm MPROV730
 ISIDRO (MANTEIGAS) el 27/06/2021 ... "Supersnabb leverans! Allt i enlighet! Effektiv kommunikation! Jag rekommenderar verkligen!"
   Cirkulära Markduk Gre - Välj mått på din pool:460 cm MPR450
   Piscina StarPool Imitación Madera 460x120 P460NGCP
 JULIAN (VALDEARENAS) el 22/06/2021 ... "--"