Hayward Poolrobot

Hayward Poolrobot

Nu kan du rengöra dina poolgolv med vår Hayward Poolrobot. Hayward kvalitetsgaranti.

Hayward Poolroboter presenterar ett komplett utbud av modeller för alla typer av poolmodeller. Med riktigt låga priser kommer du att kunna ha ett team av erkänd prestige som distribueras internationellt med stort erkännande.

Hayward Poolrobot, är hemligheten bakom en lyckad pool

Hayward Poolrobot katalog har ett brett sortiment av produkter anpassade till alla behov. De har elektrisk utrustning med avancerade egenskaper, som till exempel robotstädare som kan ge dig de bästa funktionerna. Förutom det, den har mycket enkel och billig hydraulisk sugutrustning som anpassar sig till alla typer av behov. På detta sätt hittar du poolrengöringsmedel som är utformade för att rengöra både små pooler och pooler med större dimensioner och alla typer av beläggning som betong, liner, polyester eller kakel.

Hayward Poolrobot


Hayward elektriska dammugare är utrustade med två elmotorer. En av dem har funktionen att flytta utrustningen genom att ansluta till spåren så att den går framåt. Medan den andra motorn tar hand om vattenets sugfunktion så att den absorberar smuts som ackumuleras i botten av poolen. Den låter vattnet passera genom filterpanelerna, hålla den kvar och återföra ett vatten som är rent och utan föroreningar.

Bland de mest populära elmodellerna är modellerna Hayward Tiger Shark som kan rengöra både botten, väggar och vattenlinje. För effektiv prestanda har de ett styrsystem som beräknar formen och mätningarna på din pool så att du kan utföra rengöringsuppgifter på det mest optimala sättet.

Å andra sidan är pool dammsugare från märket Hayward anslutna till poolens reningssystem och kan anslutas till sugintaget eller, vid vissa modeller, direkt till skimmer. Denna typ av modell kräver inga ytterligare pumpar, och utnyttjar kraften som är installerad i reningssystemet. Detta kräver att denna pump har en minimal effekt. Inom sortimentet hittar du olika modeller med olika krav.

Bland modellerna av dammsugare sticker modellerna Hayward Navigator Pro och Hayward Pool Vac Pro ut. Båda har sin egen styrteknik som gör att hela poolen kan täckas utan att glömma det minsta hörnet.

Varumärkets design bygger på två principer, enkelhet och robusthet . Vissa egenskaper som märks i sina produkter med egenskaper som stor tillförlitlighet och hållbarhet. Hayward har mer än 45 års branscherfarenhet och dess produkter distribueras över hela världen. Tack vare den kontinuerliga innovationslinjen kan vi njuta av den bästa tekniken för att göra en bekväm rengöring av våra privata pooler. för
Köp ditt pooltillbehör bekvämt via vår onlinebutik specialiserad på poolvärlden. Vi vill ta med dig de bästa produkterna till ditt hem till de bästa priserna. Du kan kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper dig i allt som står i vår makt för att göra ditt köp så tillfredsställande som möjligt.

Genomsnittlig kundbetyg 4,8 angående 5 från 4 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Limpiafondos Navigator V-Flex de Hayward
 AMORIM (VIANA DO CASTELO) el 31/03/2021 ... "Jag är helt nöjd. Snabbhet och kvalitet."
   Limpiafondos Hayward Shark Pilot
 AMILCAR (ALVELOS) el 27/05/2019 ... "Mycket bra köp. Värde under marknaden. Bra svar. Snabb leverans"
   Limpiafondos Hayward Tiger Shark QC
 VASCO (MASSAMÁ) el 25/06/2018 ... "Jag gillade det. men det kan bli snabbare leverans. Jag rekommenderar det fortfarande."
   Limpiafondos Hayward Tiger Shark QC
 ELIA (GRANDOLA) el 11/06/2018 ... "Fantastisk service. Snabb leverans. Jag är mycket nöjd"