Gre Nedgrävda Pooler Sumatra

Gre Nedgrävda Pooler Sumatra

Gre Nedgrävda Pooler Sumatra är kitpooler med ett sandfilter på 10 m3/h, en 3-stegs stege och en höjd av 120 cm.

Gre Nedgrävda Pooler Sumatra erbjuder dig en 120 cm hög pool som kan installeras under jord. Dessa modeller ger dig möjligheten att ha en begravd installation med samma funktionalitet som med andra byggsystem, som betong- eller fiberbassänger, men med fördelen att deras inköps- och monteringspris är mycket lägre och innebär betydande besparingar.

Gre Nedgrävda Pooler Sumatra 120 cm höga

Mi ContUtbudet Gre Nedgrävda Pooler Sumatra ger dig möjligheten att ha en nädgrävd pool till ett ekonomiskt pris. Det handlar om en pool som innehåller allt du behöver för att njuta av sommaren med en pool i din egen trädgård. Detta sortiment inkluderar reningssystemet såväl som trapporna.

Gre Nedgrävda Pooler Sumatra


Sumatra kategorin inkulderar reningsutrustning som består av ett sandfilter med en 6-vägsventil som gör det enkelt och bekvämt att utföra underhållsarbeten och som räknas med ett gruppflöde på 10 m3 / timme. Den innehåller också en standardsteg med tre steg för enkel ingång och utgång till badrummet.

Gre-märket är ett riktmärke i världen av pooler ovan mark. Med mer än 50 års tjänst och med ett kontinuerligt åtagande att erbjuda kvalitet och säkerhet i sina produkter. Något som har lett till att det här märket är ledande inom sitt område. Det är ett spanskt företag som distribuerar sina produkter internationellt. Poolerna är designade och tillverkade i Europa och uppfyller alla säkerhets- och kvalitetskrav som ställs av Europeiska unionen.

Det här utbudet av nädgrävda pooler finns i ett stort antal dimensioner så att du kan välja den modell som bäst passar de dimensioner som finns i din trädgård. I rund form finns det två dimensioner att välja mellan; 350 cm i diameter och 400 cm i diameter. I oval form har den; 500 cm x 300 cm (längd x bredd), 600 cm x 320 cm, 700 cm x 320 cm och 800 cm x 400 cm.

poolerovanmark.se erbjuder vi exklusivt de största nädgrävda pooler i sortimentet med dimensioner 915 cm långa och 450 cm breda, utrustade, stegar som resten av kategorin, med ett sandfilter och stegar.

Dessa modeller har en stålkonstruktion som liknar den i ovan mark pooler som är placerade på ytan men med större skyddsegenskaper som gör att den kan nädgravas. Stålplåten är 60/100 tjock och har olika skyddande behandlingar; galvanisering, fosfatering och grundfärg. Liner har en tjocklek på 60/100 och en anti-ultraviolett behandling som försenar åldrandet av PVC. De handlar om en uppsättning mad bevisad effektivitet som har alla garantier från Gre, det ledande företaget i branschen.

Montering av poolen kräver utgrävning och markförberedelse. Ett betongfundament måste förberedas för att fungera som bas för installationen. För ovala pooler krävs också en liten vägg runt omkretsen. Därefter utförs montering av poolstrukturen och anslutningen av reningssystemet snabbt tack vare dess enkla konstruktionssystem.

poolerovanmark.se kan du hyra poolmontering. Monteringen utförs av Gre Official Technical Service som finns i varje provins och kommun. Professionalism och ett väl utfört jobb är garanterade. Konsultera denna tjänsts monteringsvillkoren via vår onlinebutik eller genom att ringa vårt kundtjänstteam.

Genomsnittlig kundbetyg 4,8 angående 5 från 16 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Gre Nedgrävd Pool Sumatra 500x300x120 KPEOV5027 - Belysning:Nej - Tillbehör:Nej
 CELINA (POVOA DA GALEGA) el 16/06/2021 ... "Jag rekommenderar det, det är enkelt att beställa och leveransen var snabb. Inget att göra anspråk på under hela processen."
   Gre Nedgrävd Pool Sumatra 700x320x120 KPEOV7027 - Belysning:Nej - Tillbehör:Nej
 MAURÍCIO (SOBRADO) el 19/03/2021 ... "Snabb och mycket professionellt"
   Gre Nedgrävd Pool Sumatra 700x320x120 KPEOV7027 - Belysning:Ja (2 Ljus LED PLREB) - Tillbehör:Nej
 RUI (QUINTA DO ANJO) el 28/02/2021 ... "Leveransen var snabb, även i tiden för Covid och med gränsproblem."
   Gre Nedgrävd Pool Sumatra 500x300x120 KPEOV5027 - Belysning:Ja (2 Ljus LED PLREB) - Tillbehör:Nej
 NOELIA (CAMBEO COLES) el 17/02/2021 ... "Utan smärta eller ära, det var bra!. Vi har ännu inte monterat poolen men just nu är allt prefekt. Jag ska rekommendera er."
   Gre Nedgrävd Pool Sumatra 350x120 KPE3527 - Belysning:Ja (1 Ljus LED PLREB) - Tillbehör:Nej
 ROSANA (VILLATOYA) el 29/01/2021 ... "Häftigt bra totalt sett. Allt levererades i perfekt skick. Leveransen var långsam, med spänning, men i slutändan fanns det inget fel"