Elektrisk Pooldammsugare

Elektrisk Pooldammsugare

Nu kan du rengöra golven i din pool med vår Elektrisk Pooldammsugare.

Vi erbjuder ett komplett urval av elektrisk pooldammsugare av de mest prestigefyllda varumärkena i branschen som Zodiac, Delphin, Astralpool och Gre bland andra. Internationellt prestigefyllda varumärken som presenterar kvalitetsutrustning inom ett brett spektrum av prestanda och specifikationer. Ett brett utbud av modeller där vi är säkra på att du hittar den modell som bäst passar dina behov.

Brett utbud av elektrisk pooldammsugare av olika märken

Elektrisk Pooldammsugare har ett mycket automatiserat system som gör att du kan rengöra poolen på ett bekvämt sätt och med liten ansträngning. Detta underlättar avsevärt pool underhållsuppgifterna. Ett tillbehör som utan tvekan blir en välbehövlig investering tack vare den stora bekvämligheten och tidsbesparingen det medför jämfört med manuella alternativ.

Elektrisk Pooldammsugare


Elektrisk Pooldammsugare fungerar vanligtvis som robotstädare som automatiskt färdas över poolens yta. Beroende på modell och varumärke har de olika navigationssystem som ger en effektiv rutt och optimerar städningstiden.

I allmänhet har dessa system en mycket enkel driftsättningsprocess. I de flesta fall är det endast nödvändig att ansluta enheten till strömmen, att välja det program du vill ha och att lägga det i poolen. Roboten kommer att utföra uppgifterna automatiskt med stor autonomi och med lite ingripande.

Under rengöringen absorberar enheten föroreningarna och behåller dem i sina fina filtren. På detta enkla sätt och med liten ansträngning kan vi alltid ha vår pool ren på ett bekvämt och snabbt sätt. Ibland behöver vi bara rengöra utrustningen för att underhålla enheten, vilket normalt görs enkelt genom enhetens övre del.

Bland de automatiska pooldammsugare som vi erbjuder, finns det modeller med specifikationer som gör att du kan rengöra botten på poolerna, samt modeller som i sin tur kan rengöra väggarna och vattenlinjen. I sin tur har den också utrustning som har aktiva borstsystem som ger extra rengöring, vilket i många fall gör det möjligt att rengöra alger och bakterier som fäster vid ytor.

I vår katalog hittar du poolroboter för både privata och offentliga pooler samt pooler av alla typer av material som avtagbara linerpooler, pooler med kakel- eller betongväggar samt ytor gjorda av harts.

Vi inbjuder dig att bläddra och själv upptäcka allt som vi ställer till ditt förfogande. Vi har beprövade kvalitetsprodukter i ett brett utbud av priser och specifikationer. Från de mest ekonomiska robotarna som har hög funktionalitet till den utrustning som erbjuder de mest avancerade funktionerna. Vi erbjuder ett komplett sortiment där du kan ha den utrustning som bäst passar dina behov.

Vi är din pålitliga webbutik som är specialiserad på poolvärlden och pooltillbehör. Vi har professionell, snabb och pålitlig service. För alla frågor står vi till ditt förfogande för att hjälpa dig på ett personligt sätt. Du kan kontakta vår kundtjänst både före köpet, under realiseringen och beställningen samt efter att produkten har mottagits. Vi hjälper dig gärna och kommer att göra ditt köp så tillfredsställande som möjligt.