Dolphin Poolrobot

Dolphin Poolrobot

Nu kan du rengöra dina poolgolv med vår Dolphin Poolrobot. Dolphin kvalitetsgaranti.

Dolphin Poolrobot har en noggrann design ned till minsta detalj som gör att vi kan ha magnifika rengöringsmedel till utmärkta priser. Poolrengöringsmedel försedda med ett unikt spårsystem som möjliggör effektiv rörelse på en mängd olika ytor och ett borstsystem som ger aktiv borstning som eliminerar alger och bakterier.

Dolphin Poolrobot hög kvalitet och överkomliga priser

Dolphin Poolrobot presenterar ett brett utbud av robotrengöringsmedel som kan betjäna alla typer av pooler, från små och ovan mark pooler till större pooleer. Det handlar om tillbehör med kvalitetsutrustning som har riktigt låga priser. Det är utan tvekan ett varumärke att ta hänsyn till när du väljer den bästa utrustningen för din bostadspool av alla slag.

Dolphin Poolrobot


Dolphin Poolrobot utbud består av E-serien poorobot, som har kompakt, lätt och lättanvänd utrustning. Å andra sidan har den Acuarius R -serien tillbehör med högre prestanda, där du kan hitta utrustning med flera aktiva borstar för ett mer optimalt rengörings- och dubbel filtreringssystem med kvarhållande av fina och ultrafina partiklar.

Dessa enheter har unika egenskaper, till exempel deras aktiva borstsystem. Detta system tar bort alger och bakterier inbäddade i poolväggarna för en mer grundlig rengöring. I de mer avancerade modellerna är detta borstsystem uppdelat för en effektivare rengöring.

Smuts som samlas upp av borstarna passerar genom rengöringsmedlets filtreringssystem där det hålls kvar i rengöringsmedlets fina partikelfilter och där vattnet släppnas ut snabbt och utan smuts. I de mest avancerade modellerna är detta filtreringssystem uppdelat för optimal retention av alla typer av partiklar.

Tack vare spårsystemet rör sig utrustningen snabbt och säkert genom hela poolen. Beroende på modell kan du rengöra bara botten eller botten, väggarna och vattenlinjen. Dessutom finns det utrustning som är dimensionerad för ett stort antal pooler och med olika prestanda så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

CleverClean navigationssystemet, som finns i de flesta av märkets automatiska utrustning för poolrensare. Det här navigationssystemet täcker systematiskt varje hörn av poolen så att ingen yta förblir orenad. Det handlar om ett avancerat intelligent styrsystem som ger oss oväntade rengöringsresultat.

Tack vare den extra filtrering som vi har med poolrengöringsmedel och den aktiva borstningen som utförs, minskar du konsumtionen av kemiska produkter som är nödvändiga för att rengöra vattnet genom att ha ett vatten som är fritt för orenheter.

Med denna automatiska utrustning kan du utföra underhållsuppgifterna för din pool på ett bekvämt sätt och med liten ansträngning. Systemet är lätt att använda. I princip behöver du endast koppla in det och sätta dem i arbete. Den har ett snabbt och enkelt underhållssystem. Tillåter i de flesta av sina modeller att få tillgång till filtret genom dess övre del med liten ansträngning. för
Vi i din pålitliga webbutik är specialiserad på poolvärlden så att du kan skaffa dig denna avancerade utrustning med alla garantier. Ta chansen och köp kvalitetsutrustning till bästa pris. Vi har en snabb och säker tjänst som tar din produkt hem till dig på kortast möjliga tid.

Genomsnittlig kundbetyg 4,8 angående 5 från 9 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Limpiafondos Dolphin E25
 NUNO (CAMPELOS) el 19/04/2021 ... "Supersnabb leverans och riktigt bekväma priser i förhållande till deras bransch konkurrenter."
   Limpiafondos Dolphin E25
 JORGE (RIBA DE AVE) el 15/02/2021 ... "Jättebra produkt. Allt snyggt genomfört, levererat inom den förväntade tidsramen. Tack så mycket"
   Limpiafondos Dolphin E20
 PEDRO (TOJEIRA) el 15/02/2021 ... "Riktigt bra hjälp genom chatten. Även om det var nödvändigt att kontakta dem och fråga om produkten hade skickats, och likaså med leveransen"
   Limpiafondos Dolphin E25
 BRUNO (ENCARNAÇÃO-MAFRA) el 14/05/2020 ... "Dammsugaren kom i tid och det var möjligt att övervaka hela leveransprocessen."
   Limpiafondos Dolphin E40i de Maytronics
 ANTÓNIO (ESPERANÇA) el 05/05/2020 ... "Produkt i enlighet den köpta. Utmärkt anbud och leveranstid. Information alltid tillgänglig."