AstralPool Poolroboter

AstralPool Poolroboter

Nu kan du rengöra golven i din pool med våra AstralPool Poolroboter. Astralpool kvalitetsgaranti.

Bland AstralPool Poolroboter hittar du ett brett utbud av mycket autonoma elektriska poolroboter som gör att du kan utföra underhållsuppgifter effektivt. Att kunna njuta av en poolrengöring av dessa egenskaper i ditt hem kommer att göra poolunderhållsuppgifterna mycket enklare och bekvämare.

AstralPool Poolroboter de autonoma anordningarna för effektiv rengöring

I AstralPool Poolroboter katalog finns det ett brett utbud av utmärkta robotrengöringsmedel för alla pooler. Det handlar om komplett utrustning som underlättar underhållsuppgifterna för din pool. Uppnå fantastiska resultat när det gäller rengöring av pooler med högautomatiserad utrustning.

AstralPool Poolroboter


I detta kompletta sortiment av rengöring produkter har Astralpool utrustning inom ett brett spektrum av specifikationsmodeller som gör det möjligt att täcka alla typer av behov. Förutom olika produkter som är anpassade för en mängd olika poolstorlekar. På detta sätt uppnås en stor anpassningsförmåga för alla typer av pooler på ett effektivt sätt.

Till ditt förfogande står robotar som möjliggör automatisk rengöring av pooler som sträcker sig från dem med kapacitet att täcka rengöring av pooler upp till 16 m3 yta till den mest kraftfulla utrustningen som kan rengöra pooler på upp till 100 m3 yta. Dessa enheter äcker alltså ett stort antal dimensioner av pooler.

Bland de många tekniska specifikationer som du hittar beroende på robotmodell har den utrustning som har roterande borstar för en djupare rengöring av ytan. Det finns även utrustning för att endast rengöra botten av poolen eller för att rengöra botten, väggar och vattenlinje. I olika modellerna kan du hitta olika specifikationer så att du kan välja den som bäst passar dina behov.

Utrustningen anpassar sig effektivt till alla typer av behov. Därför har du tillgång till de mest ekonomiska robotstädarna. En sånt är Max 1-robotrenaren, en enhet med ett utmärkt kvalitetsprisförhållande, mycket kompakt och lätt, med mycket funktionella specifikationer.

Å andra sidan har den utrustning med avancerade egenskaper, som till exempel högpresterande utrustning med de mest avancerade specifikationerna, till exempel H7 Duo-roboten. Det här är en komplett utrustning som gör det möjligt att rengöra både botten, väggarna och vattenlinjerna i simbassäng. Dessa är utrustade med borstsystem som möjliggör en djupare rengöring och därigenom gör det möjligt att nå även den mest sedda smutsen i poolen.

Det här är utan tvekan ett komplett utbud av rengöringsutrustning. Autonom utrustning sticker ut eftersom det gör att du kan underhålla din pool på ett så bekvämt, enkelt och effektivt sätt som möjligt.

Astralpool är ett ledande företag inom pool-, spa- och hälsosektorn. Den har en komplett produktkatalog som är utformad för att ge produkter med alla bekvämligheter till poolvärlden. Detta varumärke har ett brett sortiment av poolroboter där all erfarenhet av detta företag inom sektorn återspeglas. Produkter från en kontinuerlig innovationslinje för att tillföra din utrustning den nödvändiga tekniken så att underhållet och njutningen av den maximeras och du alltid kan njuta av din pool under optimala förhållanden.

Vår onlinebutik erbjuder dig en kvalitetsservice till de bästa priserna. Köp enkelt utrustningen till din pool via din pålitliga webbutik så får du din avancerade rengöringsutrustning med alla garantier och bekvämligheter i ditt eget hem till bästa pris.

Genomsnittlig kundbetyg 4,6 angående 5 från 5 Recensioner (Våra kunders recensioner översatta till svenska)
   Robot Limpiafondos H3 Duo AstralPool 63179
 IMAD (DRAVEIL) el 18/05/2020 ... "Snabb leverans. De svarade inte på mig angående garantin och protokol i händelse av en haveri under garantiperioden."
   Robot Limpiafondos H5 Duo AstralPool 66016
 BERNARD (GRANS) el 12/05/2020 ... "Leverans inom 48 timmar! Fantastisk. mycket bra"
   Robot Limpiafondo R5 AstralPool 66665
 PAULA (ALBUFEIRA) el 30/04/2020 ... "Snabb leverans och i gott skick. Beställningsspårningsmöjligheter överallt. Jag rekomenderar."
   Robot Limpiafondos H5 Duo AstralPool 66016
 MELANIE (ROMPON) el 10/04/2020 ... "Mycket proaktiv. Jag skickade ett mejl på fredag ​​eftermiddag och de svarade mig ju på fredagen (20:30). Fick produkten i en mycket snabb period trots Covid19. Intakt förpackning... Allt perfekt"
   Robot Limpiafondo R5 AstralPool 66665
 MANUEL (TORRE) el 03/06/2019 ... "Snabb leverans."